2777
2789
عنوان

هیچی بدتر از دوری بچه هات نیست😔

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 38 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای هم سن خودمی خداروشکر کن شوهر جدیدت خوبه من که دیگه قید ازدواج رو زدم

همسن و همدردیم.

از ته دل دعا میکنم برات خدا دعای دلشکسته رو اجابت میکنه.

انشاالله سر همسرت ب سنگ بخوره  و عاقل بشه ودوباره ۴ تایی باهم زندگی خوبی تشکیل بدید

همسن و همدردیم. از ته دل دعا میکنم برات خدا دعای دلشکسته رو اجابت میکنه. انشاالله سر همسرت ب سنگ ب ...

ممنون عزیزم ان شاءالله خوشبخت بشید 

من انقدر این موضوع برام سخته که به فامیل هیچی نگفتم با اینکه خودشون تا الان فهمیدن😔

خانواده همسرم پول نمیدن خانواده خودم پدرم فوت کرده یه مادر مستاجر دارم که نمیدونم چیکار کنم از طرف د ...

متاسفانه بالاییا میخوان هرجور شده زوری زندگی های بی کیفیت رو نگهدارن تا بگن امار طلاق زیاد بالا نیست. برای ازدواج خیلی راحت میگیرن شرایط عقد کردن رو ولی وای از روزی که شوهره توزرد از اب دربیاد اگه خانواده حامی و پولدار نداشته باشی و شوهره طلاق بده نباشه و حق طلاق نداشته باشی یاید سالها تو دادگاه بدوی دنبال طلاق و آزادکردن خودت.... 

منم سالهاست خیانت دیدم. تاپیکام هست، چندماهیه مهریه بخشیدم تا راضی شه حق طلاق بده،،،