2777
2789
عنوان

هیچی بدتر از دوری بچه هات نیست😔

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 38 پست
من نمیتونم بدون بچه هام درباره آینده ام تصمیم بگیرم اصلا دیگه به ازدواج مجدد فکر نمیکنم درباره امضا ...

عزیزم با خانوادت صحبت کن بگو بدون بچه هام نمیتونم زندگی کنم راضیشون کن بچه ها رو بیاری پیش خودت

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه.                               💥  🌱  خدایا شکرت 🙏 من مهرماه امسال ازدواج کردم با مردی که خیلی دوستم داره و دوسش دارم و کنارش خیلی خوشبختم خدارو صدهزار مرتبه شکر🙏 از خدا میخوام به همه‌ی دخترایی که تنهایی اذیتشون میکنه یه همسر و همراه خوب بده از معجزه های خدا ناامید نشید 

مجدد ازدواج کردی؟

اره ولی پشیمونم

کاش مقابل خانوادم وامیستادم و از حق خودم و بچم دفاع میکردم و بچمو بزرگ میکردم ک الان بهم نگه مامانه همکلاسیام با مادراشون میان و من تنهام.

خیلیییی سخته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر ایراد شوهرت تنها خیانت هست،جدا نشو،اینجوری حداقل بچه هاتو داری،خرجی بی منت داری،تو بدون بچه هات، ...

مشکل من خیلی بدتره خیلی 

فقط فکرم پیش بچه هام مونده

اره ولی پشیمونم کاش مقابل خانوادم وامیستادم و از حق خودم و بچم دفاع میکردم و وبچمو بزرگ میکردم ک الا ...

شوهرت خوبه باهات؟

الان بچه ات پیش کی هست؟میتونی ببینیش؟

مشکل من خیلی بدتره خیلی  فقط فکرم پیش بچه هام مونده

زندگی برای بچه هات بدون تو خیلی خیلی سخت میشه،از خانواده همسرت یا خانواده خودت کمک بگیر ،ی خونه اجاره کن،میگی  که سر کار هم میری،بچه ها رو بیار پیش خودت،من حاضرم خونه مردم رو تمیز کنم پول دربیارم ولی بچه هام ازم دور نباشن،محبت منو کم نداشته باشن

زندگی برای بچه هات بدون تو خیلی خیلی سخت میشه،از خانواده همسرت یا خانواده خودت کمک بگیر ،ی خونه اجار ...

خانواده همسرم پول نمیدن خانواده خودم پدرم فوت کرده یه مادر مستاجر دارم که نمیدونم چیکار کنم 

از طرف دیگه بچه ها باباشون رو میخوان 

دیگه ذهنم یاری نمیکنه

ای کاش دولت حامی مون بود

اره ولی پشیمونم کاش مقابل خانوادم وامیستادم و از حق خودم و بچم دفاع میکردم و بچمو بزرگ میکردم ک الا ...

وای قلبم درد گرفت عزیزم خدا به بچت توان بده.. چند سالشه ؟دختر با پسر؟ اصلا نمیبنتت؟

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
شوهرت خوبه باهات؟ الان بچه ات پیش کی هست؟میتونی ببینیش؟

اره همسرم خوبه.

بچم پیش پدربزرگشه.

نامادری و پدرش یادش میدن از من بد میگن ذهن بچم اشفته شده

خدا نگذره ازشون

دوسه ماه یبار میبینش

یه استان دیگه س

خانواده همسرم پول نمیدن خانواده خودم پدرم فوت کرده یه مادر مستاجر دارم که نمیدونم چیکار کنم  ا ...

بچه هات چند سال شونه ؟ عزیزم حتما حتما هر زور شده بیارشون پیش خودت.. به هیچی دیگه عکس نکن 

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
اره همسرم خوبه. بچم پیش پدربزرگشه. نامادری و پدرش یادش میدن از من بد میگن ذهن بچم اشفته شده خدا ن ...

بسپار به خدا

دیگه ازدواج کردی

بزرگ بشه برمیگرده پیش خودت

وای قلبم درد گرفت عزیزم خدا به بچت توان بده.. چند سالشه ؟دختر با پسر؟ اصلا نمیبنتت؟

پسره نزدیکه ۹ سالشه.اره دوسه ماه یبار میبینمش‌

سه چهار روز پیشم بردمش مسافرت.هرامکاناتی هرچی بخاد میخرم

ولی چ فایده 

دنیارو هم بریزم ب پاش مهم نیس 

اون خودمو میخاد

خدا برا کسی نیاره این وضعیتو.

دعامون کنید