2777
2789
چزی نمیگی؟ عجب بابا تو دیگه کی هستی   منو الان خدام بزنه از حرفم نمیگذرم تو مث اونایی ک خودشون ...

ولشون کن 

من از حقم که به گردنشونه روز خوش ندیدم نمیگذرم

کاربری دست دو نفر

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چزی نمیگی؟ عجب بابا تو دیگه کی هستی   منو الان خدام بزنه از حرفم نمیگذرم تو مث اونایی ک خودشون ...

صرفا جهت اطلاعت

ریاضی ۱۰

فنون ۴۵

جامعه ۵۶

روان ۷۳

عربی ۶۰

تاریخ جغرافیا ۲۵

فلسفه ۲۰

اقتصادد۶۰ زدم

الان میدونی حق من با ی سهمیه ای درصد پایین یکیه

فک کنم اواسط مرداد یا اوایل شهریوز

وای چقدر دیر تا اون موقع از استرس دیونه میشن بیچاره ها اصلا درصد نمیدادن بهتر بود 

میگم من دوستم گفت که انتخاب رشته فرهنگیان کرده چند روز دیگه جوابش میاد یعنی اشتباه کرده 

الهی خیلی شکرت😍♥️☘
صرفا جهت اطلاعت ریاضی ۱۰ فنون ۴۵ جامعه ۵۶ روان ۷۳ عربی ۶۰ تاریخ جغرافیا ۲۵ فلسفه ۲۰ اقتصادد۶ ...

خب پس چرا میسوزی؟عزیزم چرا اخه واقعا درصدات خوبه به جای اینکه بگی نمراتت افتضاحه اصلا جواب نده مجبوری؟من نمیفهمم چرا جوری رفتار میکنی انگار گناه منه؟واقعا ارزش ۵ درصد اونقدری نیس ک دل کسیو بشکنی لااقل پیش من😊

بابای من ۴۵ درصد جانبازه بیا سهمیه من برای تو جای من باش

من خودم طرفدار سهمیه هستم یک عده نمی فهمن آدم حاضره هیچی نداشته باشه نه سواد نه شغل نه پول هیچی فقط درد کشیدن پدرشون نبینه 

امیدوارم که پدرتون سالم و سلامت باشن 

صرفا جهت اطلاعت ریاضی ۱۰ فنون ۴۵ جامعه ۵۶ روان ۷۳ عربی ۶۰ تاریخ جغرافیا ۲۵ فلسفه ۲۰ اقتصادد۶ ...

اولا اینکه یکی نمیشه دوما به جای اینکه بشینی بگی سهمم با اون یکی شد با این یکی شد به جای اینکه بگی کاش من بالاتر بودم خوشحالی کن به خودت افتخار کن

خب پس چرا میسوزی؟عزیزم چرا اخه واقعا درصدات خوبه به جای اینکه بگی نمراتت افتضاحه اصلا جواب نده مجبور ...

ببخشید عزیزم اخه خیلی گریه کردم اره تو تقصیری نداشتی

منو ببخش

درصدات خوب نیست بدم نیست

ولی برای فرهنگیان مصاحبه قبول میشی داداشم عین تو بود الان داتشجوعه

امیدوارم موفق باشی حلال کن