2777
2789
حالا من چیکار کنم سهمیه دارم😑یجوری میگه انگار خودش داشت بدش میمومد بعدشم نمیدونی حرف نزن کجاش افتضا ...

من چیزی نمیگم نی نی یار

توهین و فحش دادن

رسیدگی کنین لطفا

@niniyar_1  

@niniyar_3  

و اینکه چیزی بجز حقیقت نگفتم

موفق باشی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان آنقدر دانشگاه و رشته هستش که بدون سهمیه با کلی منفی میشه رفت دانشگاه حتی بدون آزمون فقط میری ثب ...

اره بخدا همه اون ۵ درصدو میبینن اینکه ۶۷ درصد روانشناسی زدم اینکه ۲۸ درصد جامعه زدم اینکه ۳۰ دصد تعلیم زدم اینکه شب روز میخونم نمیبینن ک

فک کنم اواسط مرداد یا اوایل شهریوز

هییییی ان شالله که فرهنگیان بیاری.. برای منم دعا کن لطفا دندان روزانه شهرمون بیارم درصدام میگن لب مرزیه بامعدل خیلی بازی میخوره البته تیرم هسن ولی هیچی براش نخوندم هدفم اردیبهشت بود

من چیزی نمیگم نی نی یار توهین و فحش دادن رسیدگی کنین لطفا @niniyar_1     @niniyar_3 ...

چزی نمیگی؟ عجب بابا تو دیگه کی هستی  

منو الان خدام بزنه از حرفم نمیگذرم تو مث اونایی ک خودشون تلاش ندارم اونوقت کسایی ک موفقن میگه پارتی داشتی خوب نیست یکم قلبتو بزرگ تر کن 

همونو بگو بعدشم به قران دلم میخواد همه اونایی ک حقشونه قبول شن ولی این خوب نیس ک دل یکیو خالی کنی اخ ...

سهمیه ۵ درصد مثل سهمیه منطقه ۳ ئه اون ۲۵ درصده که تغییر میده خیلی.

هییییی ان شالله که فرهنگیان بیاری.. برای منم دعا کن لطفا دندان روزانه شهرمون بیارم درصدام میگن لب مر ...

مرسی عزیزم..ایشالا درمیای از همونی ک میخوای نتیجه زحمتاتو میبینی بهت قول میدم👌

بابای من ۴۵ درصد جانبازه بیا سهمیه من برای تو جای من باش

الان بابای این سهمیه داره خودش چیکارس یجوری همه شاکی میشن انگار ما زودتر رفتیم سهمیه گرفتیم برا اینا نمونده

سهمیه ۵ درصد مثل سهمیه منطقه ۳ ئه اون ۲۵ درصده که تغییر میده خیلی.

اره بخدا هچ خودم اصلا به اون فک نمیکردم فقط میخوندم بعدشم از ۱۰۰ درصد ۵ درصد چیه اخا واقعا

الان بابای این سهمیه داره خودش چیکارس یجوری همه شاکی میشن انگار ما زودتر رفتیم سهمیه گرفتیم برا اینا ...

بابای اونام میرفت 

جونشونو گذاشتن کف دستشون  رفتن اونا لم داده بودن لش کرده بودن 

به خدا ۱۸ ساله روز خوش ندیدم 

شیمیایی هم هیشکیو نمیشناسه ولش میکنی میره تو خیابون گم میشع 

روزگارمون سیاه هس 

بیا سهمیه من مال اونا تا زر نزنن 

نمیدونن که چی میکشیم

کاربری دست دو نفر