عزیزم من چیکار کردم چرا مینداری گردن بقیه خب بالا نبودن درصدات خیلی بعضیاشون خوب بود گفتم ک بری بشیت ...
من گردن کسی ننداختم من نمیگم ک درصدام به خاطر کسی کم شده یا زیاد شده من میگم ته دلم خالی شد دیگه اون امیدی ک داشتمو ندارم تزسم بیشتر شده نمیدونم میتونم منظورمو برسونم یا نه
تو اگ بخوای ب حرف ی ادم ببازی خودتو ک ن تنها کنکور بلکه هیچ جا موفق نمیشی ب منم ازین حرفا زدن ولی م ...
اگه توهم تا به حال اینجوری شدی درس دزک میکنی ک قوی جلوی ادما ظاهر میشی میگی من میتونم میتونم میبینی ولی ته دلت یجوری امیدت کمرنگ میشه غصشو میخوری ..اینارو نمیگما ناراحتت کنم فقط خواستمبگم منم شرلیطشو داشتم حتی همیشه مث توهم رفتار کزدم ولی پشت صحنه یه چیز دیگه بود مثلا گریه زیر پتو😂
ولی کارات اینو نشون میداد ..ببین من همیشه سعی میکنم اینو به ادما نشون بدم ک شرایط فرق داره این ک کجا چیو بگی غصش بیشتره مثلا حس کن تنها امیدت همین کنکوره از ترس داری میلرزی همه هی میپرسن چیشد چیشد شرایط زندگیت خیلی سخته جوری ک گریه برات عادت شده یهو میگی برم بپرسم میای یکی میگه افتضاحه هوووپ همه چی بهم ریخت ذهنت قلبت همه چیت ولی موقعی ک به کسی یه حرف بدی میزنی انتظار هر حرفیو از طرف داری پس موقعیتمون یکی نیس🙃