2777
2789
عزیزم من چیکار کردم چرا مینداری گردن بقیه خب بالا نبودن درصدات خیلی بعضیاشون خوب بود گفتم ک بری بشیت ...

من گردن کسی ننداختم من نمیگم ک درصدام به خاطر کسی کم شده یا زیاد شده من میگم ته دلم خالی شد دیگه اون امیدی ک داشتمو ندارم تزسم بیشتر شده نمیدونم میتونم منظورمو برسونم یا نه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من گردن کسی ننداختم من نمیگم ک درصدام به خاطر کسی کم شده یا زیاد شده من میگم ته دلم خالی شد دیگه اون ...

تو اگ بخوای ب حرف ی ادم ببازی خودتو ک ن تنها کنکور بلکه هیچ جا موفق نمیشی

ب منم ازین حرفا زدن ولی من پرو تر بودم تشنه شوم نسبت ب هدفم ک کسی اگ گفت نمیتونی من بگم میتونم و ی ابم روش و تونستم چون برخورد بهم

ولی توهم دل منو شکوندی ی عالمه بهم فحش دادی خدانگهدار.

تاجایی ک میدونم نشکستم یعنی نمیخوامم بشکنم ولی اگه نا خواسته باعث شدم به خاطر منم غصه بخوری معذرت میخوام...خدا نگهدات😊

تو اگ بخوای ب حرف ی ادم ببازی خودتو ک ن تنها کنکور بلکه هیچ جا موفق نمیشی ب منم ازین حرفا زدن ولی م ...

اگه توهم تا به حال اینجوری شدی درس دزک میکنی ک قوی جلوی ادما ظاهر میشی میگی من میتونم میتونم میبینی ولی ته دلت یجوری امیدت کمرنگ میشه غصشو میخوری ..اینارو نمیگما ناراحتت کنم فقط خواستم‌بگم منم شرلیطشو داشتم حتی همیشه مث توهم رفتار کزدم ولی پشت صحنه یه چیز دیگه بود مثلا گریه زیر پتو😂

اگه توهم تا به حال اینجوری شدی درس دزک میکنی ک قوی جلوی ادما ظاهر میشی میگی من میتونم میتونم میبینی ...

اره خب روت تاثیر میزاره

مثلا من بگم دیگ نمیتونی نخون نمیخونی؟ خودتو جمع کن دختر ار فردا پر قدرت بشین بخون

عقده ای برو عقده هاتو یجا دیگه خالی کن.... اینارو گفتی

ولی کارات اینو نشون میداد ..ببین من همیشه سعی میکنم اینو به ادما نشون بدم ک شرایط فرق داره این ک کجا چیو بگی غصش بیشتره مثلا حس کن تنها امیدت همین کنکوره از ترس داری میلرزی همه هی میپرسن چیشد چیشد شرایط زندگیت خیلی سخته جوری ک گریه برات عادت شده یهو میگی برم بپرسم میای یکی میگه افتضاحه هوووپ همه چی بهم ریخت ذهنت قلبت همه چیت ولی موقعی ک به کسی یه حرف بدی میزنی انتظار هر حرفیو از طرف داری پس موقعیتمون یکی نیس🙃

اره خب روت تاثیر میزاره مثلا من بگم دیگ نمیتونی نخون نمیخونی؟ خودتو جمع کن دختر ار فردا پر قدرت بشی ...

معلومه ک میخونم حتی بیشتر میخونم ک ثابت کنم اونطور ک فک میکنه نیس ولی توف به اون فکر من ک همش باور میکنه😂