2777
2789
عنوان

مستاجرا

| مشاهده متن کامل بحث + 1229 بازدید | 88 پست
من اولین بار هست خونه اجاره می کنم، خونه خودمون فروختیم و خونه ای که خریدیم چندماه دیگه تحویل میده، ...

همه این مشکلات قابل تحمل میشه وقتی به چند ماه آینده فکر کنید که به امید خدا خونه خودتون اماده میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امروز پدرشوهرم خونه مون بود  ایراد می‌گرفت به مبلغ اجاره خونه ما.... خواستم بهش بگم شما چر ...

درکت میکنم اگ پشتوانه نباشه خیلی سخته تو این زمونه آدم بخاد صاحب خونه بشه..مستاجری هم ک روانتو بهم میریزه

آخه کرایه خونه ۵ میلیون بود خونش کوچیک بود گفتم عیب نداره بعد دیدم حتی بخام یوقتی یه پتو بشورم نه حم ...

اگر شهر کوچیکی واقعا نیست 

ما الان یه خونه نشستیم تابستون بسیار گرم 

یه اتاق داره با یه حال کوچیک که اتاق رو حال کردیم 

دست دیوارش بزاری فرو میریزه

اگر شهر کوچیکی واقعا نیست  ما الان یه خونه نشستیم تابستون بسیار گرم  یه اتاق داره با یه ...

آره شهر کوچیک هستیم کرایه ها از ۴ شروع میشه اینجا حتی حاضر شدیم با پنج تومن هم کرایه کنیم ولی اصلا کرایه با وضعیت خونه ای ک بنگاه معرفی میکنه تناسب نداره

من جدیدا خونه خریدم ولی اصلا باب دلم نیس ...کوچیکه 75 متره... میخوام برم اجاره اینجارو هم بدم اجاره ...

افرین اینا معمولی ترین چیزان

ما هم یه خونه خریدیم باب دلم نیست برای خونه بهتر باید ۵ تومن پول میداشتیم که نشد 

کلا معمولی ترین چیزا برامون ارزوس

ده سال مستاجر بودم

من بچه ندارم ولی کلا هیچوقت ب بچه داشتن فکر نمیکنم وقتی خودمون بعد ده سال تازه خونه گرفتیم یه ماشین متوسط هم داریم

خب این بچه هم بیاد زجر بکشه ؟؟؟؟

آره عزیزم..متاسفانه پول پیشمون کمه همینجور داریم میچرخیم 

چرا همین جا که هستی تمدید نمیکنی؟

❤️ای تو بهانه واسه بودن ❤️ای نهایت رسیدن❤️ ای تو خود لحظه ی بودن❤️ تا طلوع صبح خورشید و دمیدن ❤️تو رو اون لحظه که دیدم، به بهانه هام رسیدم❤️ از تو تصویری کشیدم، که اونو هیچ جا ندیدم❤️ تو رو از نگاهت شناختم ،قصه از عشق تو ساختم❤️ تو رو از خودت گرفتم، با تو یک خاطره ساختم❤️من با این آهنگ زندگی کردم... زندگی ...

من جدیدا خونه خریدم ولی اصلا باب دلم نیس ...کوچیکه 75 متره... میخوام برم اجاره اینجارو هم بدم اجاره ...

عزیزم اگ اجاره دادی لطفا با مستاجر خودت مهربون باش😁.آره واقعا منکه آرزوی خونه ۵۰ متری دارم