2777
2789
عنوان

مستاجرا

| مشاهده متن کامل بحث + 1229 بازدید | 88 پست
افرین اینا معمولی ترین چیزان ما هم یه خونه خریدیم باب دلم نیست برای خونه بهتر باید ۵ تومن پول میداش ...

عزیزم من ادم بیسوادی نیستم از سر جهل حرف بزنم ولی بخدا بچه با خودش برکت میاره به یمن قدم پسرم ما خونه خریدیم شغل همسرم ارتقا پیدا کرد...کلی پس انداز کردم در حالیکه قبل پسرم مستاجر بودم گاهی لنگ 50 هزار بودیم..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم اگ اجاره دادی لطفا با مستاجر خودت مهربون باش😁.آره واقعا منکه آرزوی خونه ۵۰ متری دارم

دست رو دلم نذار ده سال صاحبخونه هایی داشتم در حد زن تناردیه 

باور میکنی با گریه تمدید میکرذم

همیشه باید زیر منت باشی

ادم های تازه به دوران رسیده و تنگ نظر  فقط نصیب ادم نشه اونوقت کارت سخته

خدا به هر کی جنبشو داره خونه بذه  

عزیزم اگ اجاره دادی لطفا با مستاجر خودت مهربون باش😁.آره واقعا منکه آرزوی خونه ۵۰ متری دارم

صدرصد عزیزم...

همه باید هوای همدیگرو داشته باشیم...

عزیزم منم یه روز ارزوی یه اتاق داشتم فقط مال خودم باشه ولی انسان هیچوقت قانع نیس 

اگه خونه ی 50 متری هم بخری ان شالله،بعد یه مدت میگی این چیه دیگه توش جا نمیشم من خونه ی بزرگتر میخوام و این روند تا اخر عمر ادامه داره

عزیزم من ادم بیسوادی نیستم از سر جهل حرف بزنم ولی بخدا بچه با خودش برکت میاره به یمن قدم پسرم ما خون ...

اصلا متاسفانه نمیتونم ریسک کنم و برم توی دلش

کلا بچه داری اینجا برای من جنایته 

منم شوهرم جای خوب اجاره کرده بود وای نگم که چقد قدیمی بود دیوارا همه تیکه تیکه گفتم من اینجا نمیشیم رفتیم خونه یکسال ساخت ولی منطقه اش خوب نیست از امکانات دوره برای ما که وسیله نداریم ولی خداروشکر حال دلم تو خونه خوبه چون نو ساخته

از خدا که پنهون نیست ولی تا می تونید از بنده هاش پنهون کنید🦋
دست رو دلم نذار ده سال صاحبخونه هایی داشتم در حد زن تناردیه  باور میکنی با گریه تمدید میکرذم ...

الان چندوقته هی زن صاحب خونه میاد میگ چیشد خونه پیدا نکردی خیلی وقتتون نمونده.میگم بلاخره هنوز دو هفته مونده هی بیای دم در بهم تذکر بدی چی درست میشه به والله فقط روانم بهم میریزه میره.

اصلا متاسفانه نمیتونم ریسک کنم و برم توی دلش کلا بچه داری اینجا برای من جنایته 

ما که خونه داریم تک فرزند داریم قصد بچه آوردن هم نداریم بیاریم که چی بشه مثلایه موجودی که حسرتها تودلش بمونه .

ای بابا خودمون با سیلی صورتمون سرخ نگهمیداریم