2777
2789
عنوان

مستاجرا

| مشاهده متن کامل بحث + 1229 بازدید | 88 پست
الکی میگه متوجه شدن از این ببعد قراردادها باید ثبت بشه میخواد حتما مبلغ پایه رو بیشتر با یکی دیگه بب ...

آخه مثل آدم منظورشو نمیگه وگرنه دوست داشتم تمدید کنم فقط میگه پسرم میخاد بیاد اینجا زندگی کنه

الان چندوقته هی زن صاحب خونه میاد میگ چیشد خونه پیدا نکردی خیلی وقتتون نمونده.میگم بلاخره هنوز دو هف ...

نه عجله نکن. چون ممکنه بعدا پشیمون بشی شده دو هفته هم مهلت بگیر قشنگ بگرد

اینا میترسن قانون اجرایی بشه نتونن بلندت کنن عجله دارن تو بری با یکی دیگه تمدید کننن

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

صدرصد عزیزم... همه باید هوای همدیگرو داشته باشیم... عزیزم منم یه روز ارزوی یه اتاق داشتم فقط مال خ ...

🤣🤣🤣🤣🤣نه من غلط کنم خسته شدم از مستاجری.خدایا فقط خونه دار کن مستاجرا رو متراژش دیگ هرچی کرمته

آخه مثل آدم منظورشو نمیگه وگرنه دوست داشتم تمدید کنم فقط میگه پسرم میخاد بیاد اینجا زندگی کنه

ببین جابجایی سخته واقعا

ای کاش مزه دهنشو میفهمیدین اگر الکی میگه با همین تمدید کنین 

ما شده ماهی ۱ اجاره بیشتر میدادیم ولی شوهرم میگفت بشینیم که جابجایی سخته خونه جدید ادمهای جدید و چالشها 

میکفت همین پول میشه پول جابجایی و پرده و نصاب و …

اصلا متاسفانه نمیتونم ریسک کنم و برم توی دلش کلا بچه داری اینجا برای من جنایته 

من با یه بچه تو بنگاه ها دنبال خونه میگردم شاید باور نکنی ولی بخودم لعنت میفرستم ک این بچه هم پاسوز شرایط ما شده

منم شوهرم جای خوب اجاره کرده بود وای نگم که چقد قدیمی بود دیوارا همه تیکه تیکه گفتم من اینجا نمیشیم ...

آره عزیزم اصلا هرجا همینکه خونه خودته خیالت راحته مبارکت باشه

آره عزیزم اصلا هرجا همینکه خونه خودته خیالت راحته مبارکت باشه

مال خودم نیست مستاجریم هنوز دعا کن ماام خونه دار بشیم

از خدا که پنهون نیست ولی تا می تونید از بنده هاش پنهون کنید🦋

خداروشکر کنید که میتونید خوب یا بد کنید بگیرید خونه رو 

ما که پول رهن نداریم و صاحب خونه جوابمون کرده چی😔😔😔

ای کاش ۲۰متر خونه از خودم داشتم نه آواره کوچه خیابون یا خونه پدرم باشم😭😭😭

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸
ببین جابجایی سخته واقعا ای کاش مزه دهنشو میفهمیدین اگر الکی میگه با همین تمدید کنین  ما شده م ...

راست میگه همسرت واقعا همون پروسه خونه پیدا کردن داغون میکنه آدمو..آخه خودش میگ من بدی ازتون ندیدم ولی پسرم میخاد بیاد‌.منم اصرار نکردم حقیقتش بنا رو براین گذاشتم ک راست میگه

خداروشکر کنید که میتونید خوب یا بد کنید بگیرید خونه رو  ما که پول رهن نداریم و صاحب خونه جوابم ...

عزیزم ان شاءالله  درست میشه..بخدا همه مستاجرا چه اونیکه رهن داره چه اونیکه نداره درگیر یکسری نامهربونیا میشن. منم هیچ پشتوانه ای ندارم بخدا  بگم یکروز فامیل حاضره اسباب منو گوشه حیاطش جا بده یه نفر پیدا نمیکنم