2777
2789

حسش بهم؟

و خصوصیات من و اون 

میشه واسه رسیدن بهش واسم ی صلوات بفرستی..الهی خدا هرچی میخوای بهت بده❤️ویرایش*7/مهر/۱۴۰۳خداحافظ برای همیشه🖤بازم ویرایش*هی من هنوز زندم و خوشحالم🙂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثل اینکه نیست

آره شانس من🥲

میشه واسه رسیدن بهش واسم ی صلوات بفرستی..الهی خدا هرچی میخوای بهت بده❤️ویرایش*7/مهر/۱۴۰۳خداحافظ برای همیشه🖤بازم ویرایش*هی من هنوز زندم و خوشحالم🙂

یه دختر شیطون با قدی متوسط حدود ۱۶۰واندامی لاغر حدودا هفده هجده ساله، حس خاصی نمیبینم شاید یه دوست داشتن، خصوصیات ظاهری اون آقا قد بلند با اندامی تقریبا پر

یه صلوات واسه حال خرابم بفرستید، اجرتون با امام حسین 🥺
یه دختر شیطون با قدی متوسط حدود ۱۶۰واندامی لاغر حدودا هفده هجده ساله، حس خاصی نمیبینم شاید یه دوست د ...

چه جالببب همش درست بود😵‍💫

یه دختر شیطون با قدی متوسط حدود ۱۶۰واندامی لاغر حدودا هفده هجده ساله، حس خاصی نمیبینم شاید یه دوست د ...

میشه اینم جواب بدی ؟

مهدی دوستم داره؟

اونای که گفتم درست بود همش؟ اره داره

آره همش..فقط کاش حسش چیزی بیشتر دوست داشتن بود😕

آره همش..فقط کاش حسش چیزی بیشتر دوست داشتن بود😕

چندسالته وقدت چنده؟؟ عزیزم اگه حسش چیزی فراتر از دوست داشتن بود خودت متوجه میشدی نیاز نبود از کسی بپرسی

یه صلوات واسه حال خرابم بفرستید، اجرتون با امام حسین 🥺