2777
2789
عنوان

جذب کنید قانون جذب واقعیه ها😎😍

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 29 پست
اگه نحوه انجامش رو گفتی لایکم کن  مرسی

عزیزم نمیدونم تو چه موضوعی 

ولی ازدواجو برات مثال میزنم 

دقیق خوصصیاتی که میخوای رو تو‌یه برگه a4. بنویس هر روز صبح و هرشب که بخوابی بخونش و با اون مشخصات زندگی کن 

بدون حتی لحظه ای شک که ینی میشه ؟ چه جوری میخواد بشه ؟ 

اینکارو بکن اگر خواستی بابت خصوصیانی که نوشتی چله بردار دعا بخون  نمازای حاجت بخون  مطمئن باش میشه قول میدم بهت

«خدا دوباره تو را جمع‌وجور میکند،چنان که گویی هرگز از هم نپاشیده بودی.»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با مادرشوهرم یه ساختمونیم چی بگم ؟؟؟ میدونی مشکلم اینجاست که باورم اینه تا برادرش ازدواج نکنه ما ...

عزیزم بگرد بیین چرا تو خواسته هات احساس ضعف میکنی؟ قطعا فقط تو این مورد نیست به اون علت اصلی برس  خنثی میشه وقتی پیداش میکنی

چند سالته؟پیرو تاپیک قبلت چطور عاشق خودت شدی ؟دوره ای چیز گذروندی؟

عزیزم خیلی وقته خودشناسی کار میکنم هم مطالعه ی زیاد هم دوره های زیاد سنمم پایین ۳۰

ی دوره ی مفیدیو ک گذروندی رو معرفی کن 

عزت نفس خلعتبری  

وابسته ی یک مدرس نباید باشی تا بتونی بیشتر یاد بگیری نه که از این شاخه به اون شاخه بپریا 

یه دوره رو‌خوب کار کن بعد برو بعدی

در این حد بهت بگم که من تایم ورزشمم دوره و کتاب گوش میدادم

یه شبایی ریشه یابی میکردم یهو میدیدم صبح شده و من چندین ساعت بی وقفه دارم مینویسم 

عزیزم بگرد بیین چرا تو خواسته هات احساس ضعف میکنی؟ قطعا فقط تو این مورد نیست به اون علت اصلی برس&nbs ...

یکمم  بیشتر توضیح بده ؟؟؟؟

منم قبول دارم جذب رو چون  چندتا خواسته داشتم که سر یکماه بهش رسیدم پول کوچیک ساعت و گوشی و جور شده خریدم یا کادو گرفتم حتی گل رو که تو سایت ها میگن جذب کردم که فکرشم نمیکردم جالب بود یبار گفتم من گل رز میخوام کنارشم یه گل ابی رنگ بعد خواهرشوهرم بهم گل رز داد بعد گفتم تو دلم گل ابیم کو یهو خواهرشوهرم گفت صبر کن اینم هست یه گل ابی😳😲

اما این خونه رو نمیتونم باور کنم جز محالات شده برام انگار چی بگم 

عزت نفس خلعتبری   وابسته ی یک مدرس نباید باشی تا بتونی بیشتر یاد بگیری نه که از این شاخه به او ...

دوره های سوده هروی چی؟گوش دادی؟من متاسفانه اینطوریه ک هیچ‌دوره و کتابی رو تا آخر تموم نمیکنم اکثرا نیمه کاره🫠

یکمم  بیشتر توضیح بده ؟؟؟؟ منم قبول دارم جذب رو چون  چندتا خواسته داشتم که سر یکماه بهش ر ...

دوست قشنگم توضیحش طولانیه منم وقت نمیکنم 

ولی برات چند موردو میگم خودت حتما دنبال کن 

اینکه این قضیه برات خیلی بزرگ و محال شده ببین راجعبش با کی صحبت میکنی 

و اینکه  علت محال بودنشو پیدا کن احتمالا میرسی به یه شخص 

از خودت بپرس چرا این اتفاق و‌این شخص برام بزرگن 

سوال و جواب کن از خودت تا برسی به ریشه اش

ته تهش میرسی به این که احساس لیاقت نداری 

مثلا حس اینو داری یه چیزی که میخوای کلی بابتش باید اذیت شی

و‌بعد به این میرسی که چرا همچین حسی داری 

و‌تهش میرسی به اینکه وقتی از خانواده چیزی خواستی کلی انتظار میکشیدی و نه میشنیدی تا برسی به چیزی که میخوای

حتما حتما بنویس چقدرم که دلیلو بدونی نوشتن باعث تخلیه افکارت وخنثی شدن افکارت میشه 

تو ذهنت اینارو بگی بیشتر فکرات زیاد میشن

دوره های سوده هروی چی؟گوش دادی؟من متاسفانه اینطوریه ک هیچ‌دوره و کتابی رو تا آخر تموم نمیکنم اکثرا ن ...

آره عزیزم گوش دادم و از نظرم کامل نیست خودم به شخصه با دوره های سوده هروی زیاد نتونستم ارتباط بگیرم اتفاقا همه ی دوره هاشو گوش دادم

بابت اینکه نمیتونی ادامه بدی تا ته دوره اینه که کمال گرایی و‌از خودت توقع داری یه شبه همه چی عوض بشه

توقع داری از فردا ساعت ۵ صبح بیدار بشی و‌به همه کارات برسی 

این نشدنیه و انرژی زیادی ازت میگیره 

کم کم شروع کن هرچقدرم که نقص داشته باشی تو انجامشون

خریدی ینی همه ی دوره هاش رو ؟ عزت نفس رو حتما میرم گوش میکنم ممنونم

بله خریدم 

و البته خیلی بعدتر متوجه شدم که تمام دوره هاش پخش بودن تو تلگرام😂😂😂😂