2777
2789
عنوان

به نظرتون ارزش داره برم ای وی اف؟

331 بازدید | 28 پست

تنبلی تخمدان دارم یک سال پیش باردارشدم طبیعی خُداروشُکر ولی متاسفانه ۱۵ هفته سقط شد💔🥺 ازاون موقع تنبلی تخمدان گرفتم فولی هام درحالت طبیعی ۱۱میلی هست باداروهم فولیکول خوب هم داشته باشم ازاد نمیشن جواب نمیده روی من🥺

نمیدونم چطور ولی از بچه گی اعتقادم این بود که اون کسی که داره بهم ظلم میکنه هم یه بار به دنیا اومده تا زندگی کنه منم یه بار به دنیااومدم تازندگی کنم پس باشیوه خودش سرجاش مینشونمش!قرارنیست تواین یه بار زندگی همه بزنن توسرم ومن ساکت بمونم همیشه!نه خیر اگه اون حق زندگی داره منم حق زندگی دارم!🙂🙂🙂💙💚💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ورزش کن روی تغذیه ات کار کن چون قبلا باردار شدی امیدی هست فوری نرو سراغ راه اخر مگه اینکه سنت بال ...

سنم تقریبا ۲۰هست 

ورزش می کنم ولی توخونه افسردگی گرفتم تازگیا یکم بهتر شده ولی اصلا دلم طاقت وصبر نداره🥺💔

نمیدونم چطور ولی از بچه گی اعتقادم این بود که اون کسی که داره بهم ظلم میکنه هم یه بار به دنیا اومده تا زندگی کنه منم یه بار به دنیااومدم تازندگی کنم پس باشیوه خودش سرجاش مینشونمش!قرارنیست تواین یه بار زندگی همه بزنن توسرم ومن ساکت بمونم همیشه!نه خیر اگه اون حق زندگی داره منم حق زندگی دارم!🙂🙂🙂💙💚💙

برو ولی قبلش پیاده روی و اصلاح سبک داشته باش ...وزنت را کم کن و شیرینی جات را کلا حذف کن .۳ماه اینکارو بکن بعد برو .

چون ی بارباردارشدی بیشترامید هست .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
ای وی اف چقدر هزینه بره؟؟مشکل مالی نداری؟

میخوام بیمه کنیم بابیمه برم سراغ درمان نمیدونم هزینه اش چقدره بابیمه نیروهای مسلح؟

منم تنبلی داشتم،با دارو فولیکولم فقط بزرگ میشد یعنی درکل مشکل خاصی نداشتیم،به همین امید که طبیعی میشم نزدیک هفت سال ای وی اف رو عقب انداختم ،آخرشم رسیدم به همین راه،حالا شما سنت خیلی پایینه میتونی یکم دیگه صبر کنی ولی نه دیگه مثل من اینهمه سال

شوهرت هم تحت نظر باشه بعد  من خودم یه هفته هست که دارو گرفتم برا پانکچر خیلی درد داره به نظرم ر ...

اِنءشااَلله اره واقعا کاش طبیعی بارداربِشَم سالِم وصالِح باشه! ولی میدونی چون اون طفل معصومم که سقط شد پسر بود اینقدر دلم میخواد اینیکی هم پسر باشه🥺از طرفی هم تو فامیل پسر بچه کم داریم! بازم هرچی خُداجان صَلاح بِدونَن!❤فَقَط سالِم وصالِح وزِنده باشه بَچه ام بزرگش کنم بگیرمش بغلم بزرگ بشه صاحب شغل وخانواده خوبی بشه!

اِنءشااَلله به حَقِّ اِمامِ جَواد(ع) به حَقِّ اِمامِ رِضا(ع) این بار مادربِشی وبمونه بَرات سالِم وصالِح و زِنده باشه!❤

منم تنبلی داشتم،با دارو فولیکولم فقط بزرگ میشد یعنی درکل مشکل خاصی نداشتیم،به همین امید که طبیعی میش ...

واسه شماهم تخمکات ازادنمیشد؟نمیدونم این فولیکولام جنسشون ازاهنه یاچیه ازادنمیشن!

اِنءشااَلله مادربِشی !❤

میخوام بیمه کنیم بابیمه برم سراغ درمان نمیدونم هزینه اش چقدره بابیمه نیروهای مسلح؟

والا من تنبلی تخمدان شدیدم.. الان دومی باردارم

ببینرامپول برا رشد فولیکول و ازادکردنش بزن..

اگه شوهرت اوکیه انشاا...باردارمیشی