2777
2789
عنوان

دختره ی ...بهم گفت سگ

199 بازدید | 7 پست

اعصابم خیلی بخاطر حرفی که زد خورد شدداشتم با دوستم راجب  یه نفر حرف میزدم گفت تو که همیشه غیبت میکنی با اینکه اصلا ربطی به موضوع نداشت یا حالم که بهم خورد گفت چه بازیگر خوبی هستی امروزم داشت بهم نگاه میکرد گفتم داری به چی نگاه می‌کنی گفت به یه سگ،«منظورش منم» دختره ی روانی میگه عاشق کسی شدم که از تو خوشش میاد اون طرفم دختره ،توبهههه ،من چرا همش با این آدما مجبورم سروکار داشته باشم، همشون گیر دادن بهم ،میگن دوست دارم و چقدر کیوتی و شمارتون بده بابا من استریتم 

آسمان ها

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قشنگ تر زدین به امتحانات الان دارین هزیان میگین

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

خیال کردی ما میمونیم زندگی و زهر این گیا و لزا و بیمارا میکنیم😂 اونایی که مشکل دارن باید برن 

خواهرم من مگه گفتم لزم؟

باشه کارای مهمتری از بحث کردم با خانم محترمی مثل شما دارم ،بدروددد👌😄

آسمان ها