2777
2789

با دو تا بچه ترکش میکنم.

چون قبل از اینا هم همچین بیکار نبوده و جایی برای بخشش نذاشته

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شرایط داشته باشم طلاق میگیرم

نداشته باشم صبر میکنم شرایط محیا بشه 

ولی اگه بچه داشته باشم پا میذارم رو دل و غرورم تا سن قانونی بچه ب زندگیم ادامه میدم

هنگامی که ظلم و بی عدالتی و سرکوبی مردم با قانون رخ دهد، قانون شکنی خود را در تاریخ ثبت میکند
خب چرا باز کوتاه اومدی اون موقع 

چون مدرک محکمی نداشتم.

اون میگفت زنداداشمه و مثل خواهرمه و کاری نمیکنم.

به جون بچم قسم خورد رابطه ای باهاش نداشته ولی هر جا باید بین من و جاریم انتخاب میکرد، اونو انتخاب کرد. از طرفی هم خیلی سنگ امام حسین رو به سینه میزنه. نمی‌دونم دیگه خدا عالمه. اگر دروغ میگه امام حسین رسواش کنه.

هر چند اون جاری هر.زه که او رفت و طلاقش دادن ولی من دلم آروم نیست هنوز

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
الان منم بهش شک کردم‌ 

خب به خیلی فاکتورها بستگی داره.

هنوز تو مرحله شک هستی.

تا الان زندگی خوبی داشتی باهاش؟