2777
2789
عنوان

میشه بیاین لطفاااااا کمک

94 بازدید | 15 پست

سلام من رژیم گرفتم و فک کنم 4 یا 5 کیلو کم کردم و الان میخوام اضافه کنم یک یا دوهفته ای میشه ک شروع کردم به خوردن و یه جعبه شیرینی خامه ای و پیتزا خوردم و خب کلا بگم سعی میکنم زیاد بخورم اما تغییری ندیدم یعنی دیگه وزن اضافه نمیکنم...؟ 

[کاربری برای دو نفر هست] And if you want to die i want to die with you

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چرا؟!! بعدشم تغییر و بالا پایین شدن یهویی وزن خوب نیست. صبر کن دوباره برمیگرده. اسنطوری هی شیر ...

آخه خیلی نگرانم بخدا😭😭😭😭واقعا بنظرت میتونم اضافه کنم؟ خیلی استرس دارم

آخه خیلی نگرانم بخدا😭😭😭😭واقعا بنظرت میتونم اضافه کنم؟ خیلی استرس دارم

استرس نداشته باش.

سنت میره بالا متابولیسم کم میشه چاق میشی. اغلب ادما همینن . من دبیرستان خیلی لاغر بودم ولی الان...:/

استرس نداشته باش. سنت میره بالا متابولیسم کم میشه چاق میشی. اغلب ادما همینن . من دبیرستان خیلی لاغر ...

آخه من 15 سالمه بخاطر همون نگرانم که نتونم دیگه وزن بگیرم خداکنه همینی که میگی بشه :( من قدم 160 عه وزنم 44 بده بنظرت؟ 

نه بد نیست. خیلیم قشنگه به نظرم.سنت کمه اخه.

کلا تمرکزتو از این قضیه بردار.

سعی کن سالم بخوری ققط .رو سلامتت تمرکز کن.

استرس تو هر کس یه جوره. شاید شمارو لاغر میکنه. منو چاق میکنه:/ پس استرس نداشته باش.

ده سال بعد میفهمی خیلیم خوب بودی