من قرص خوردم باور نکرد یه نفر دیگه هم گفت چرا راحت چت میکنی باهاش😔چرا دل درد نداری کسی که قرص میخوره دل درد میگیره گفتمش اینی که من خوردم حالت تهوع و سرگیجه بعد...ولی چون انگشت زدم چیزی نشد میدونی چقدر عذاب آوره که حرفت رو باور نکنه مسخاستم برا اثبات فیلم بگیرم و دیگه کاری نکنم تا تموم بشه که یاورش بشه.البته از دکتر رفتنم عکس گرفتم ولی نفرستادم براش با خودم گفتم بزار باور نکنه بهتره که باخودش نگه ضعیف بود
✖️◼️خودمونو به خواب نزنیم وقتی حس اضافه بودن کردیم یعنی یکی دیگه جامونو پر کرده پس بهتره دیگه نباشیم…◾🖤
من دوماهه تمام زنگ میزدم پیام میدادم جوابم نمیداد اخ که چقدر درد کشیدم باورم نمیشد پاره جونم داره ای ...
میبینی چقدر عذاب آوره جوابتو نده😔من به نفر گفتم هر وقت کسی مزاحمت شد بهت پیام داد یدترین روش واسه تنبیه کردنش اینه که هیچ جوابی ندی توجه نکنی.نمیدونستم دارم تناب دار خودمو واسش میبافم روی من پیاده کرد، واسه هیچکس اینکارو نمیکرد حتی دشمن ولی اینکارو با من کرد
✖️◼️خودمونو به خواب نزنیم وقتی حس اضافه بودن کردیم یعنی یکی دیگه جامونو پر کرده پس بهتره دیگه نباشیم…◾🖤
میبینی چقدر عذاب آوره جوابتو نده😔من به نفر گفتم هر وقت کسی مزاحمت شد بهت پیام داد یدترین روش واسه ت ...
😭😭😭😭آی که سوختم روزی هزاربار زنگ میزدم پیام میدادم دریغ از یه جواب اخه باورم نمیشد همه وجودم کسی که هیچوقت دیر جوابم نمیداد الان داره اینطوری خوردم میکنه، همه میگن رفت که رفت فراموشش کن اونا که نمیدونن چه دردی دارم میکشم
یه صلوات واسه حال خرابم بفرستید، اجرتون با امام حسین 🥺