2777
2789
عنوان

شب غم...🕳️🎧

523 بازدید | 34 پست

https://uupload.ir/view/afsaneh_-_shabe_gham_am36.mp3/

اومدم با صد امید به دلم دادم نوید

که سپیده سر زده شب غم به سر رسید

به امیدی اومدم که تو یار من باشی

اما باز چشمای من تو رو با غریبه دید

فصل سبز عشقمون چه زود خزون شد

دل من تو سینه پیر و ناتموم شد🖤💔

✖️◼️خودمونو به خواب نزنیم وقتی حس اضافه بودن کردیم یعنی یکی دیگه جامونو پر کرده پس بهتره دیگه نباشیم…◾🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا این شعر هم خوانی داره با حال من  برای غصه ام ، کاری از دستم برنمیاد و ... 💔

میفهمم.مخصوصا وقتی شب میشه تازه میفهمی که چه قدر دلت گرفته کل روز آدم حواسش نیست .شب ها دلگیرن شاید بخاطر بالا اومدن ماه هست 

✖️◼️خودمونو به خواب نزنیم وقتی حس اضافه بودن کردیم یعنی یکی دیگه جامونو پر کرده پس بهتره دیگه نباشیم…◾🖤
میفهمم.مخصوصا وقتی شب میشه تازه میفهمی که چه قدر دلت گرفته کل روز آدم حواسش نیست .شب ها دلگیرن شاید ...

بله درسته 

به کاربریتون دقت نکردم ، فکر کردم خانم هستید 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
میفهمم.مخصوصا وقتی شب میشه تازه میفهمی که چه قدر دلت گرفته کل روز آدم حواسش نیست .شب ها دلگیرن شاید ...

شب که میشه میوفتیم توی رودخونه ای از خاطره ها !
شنا میکنم ، دست و پا میزنیم ، غرق میشیم ، خفه میشیم و میخوابیم...

من مغرور نیستم، فقط نیازی نمیبینم خودمو به آدم های بی ارزش ثابت کنم😌 در حدی نمیبینمتون که بخواین مانع خنده هام بشین😉🌹

بله درسته  به کاربریتون دقت نکردم ، فکر کردم خانم هستید

اشکال نداره شما مثل خواهرم فرقی نداره

شب که میشه میوفتیم توی رودخونه ای از خاطره ها ! شنا میکنم ، دست و پا میزنیم ، غرق میشیم ، خفه میشی ...

دقیقا همینجوره.هر شب این شکنجه تکرار میشه میکشه آدمو ولی دوباره زنده میکنه 

دقیقا همینجوره.هر شب این شکنجه تکرار میشه میکشه آدمو ولی دوباره زنده میکنه 

خاصیت خاطرات توی شب ها همینه...

من مغرور نیستم، فقط نیازی نمیبینم خودمو به آدم های بی ارزش ثابت کنم😌 در حدی نمیبینمتون که بخواین مانع خنده هام بشین😉🌹

خاصیت خاطرات توی شب ها همینه...

دنیا نامرده همه عاشقن ولی عاشق ادمای دیگه عاشق هم نیستن کاش دو عاشق عاشق هم باشن و به هم برسن نه اینکه نفر سومی بینشون باشه

دنیا نامرده همه عاشقن ولی عاشق ادمای دیگه عاشق هم نیستن کاش دو عاشق عاشق هم باشن و به هم برسن نه این ...

دقیقا کاش اونایی که سهم هم نیستن سر راه هم قرار نگیرن..

یکی میگه دخترا خیانت کارن یکی میگ پسرا..

لاشی بودن به دختر یا پسر بودن ربطی نداره!

لاشی بودن مال ذات آدماست نه جنسشون..

دقیقا کاش اونایی که سهم هم نیستن سر راه هم قرار نگیرن.. یکی میگه دخترا خیانت کارن یکی میگ پسرا.. ل ...

گل گفتی.ولی من پشیمون نیستم از اینکه کسی سرراهم قرار گرفت که سهم من نبود😔

منم یه دلشکسته ام، یکسال باهم بودیم بعدم رفت با کسی دیگه ازدواج کنه، پنج ماهه تمام دارم میمیرم از بیقراری اونقدر قلبم درد میکنه که اشکام سرازیر میشه، نمیدونم شاید من لیاقت ندارم که رفت اما واقعا با همه وجودم دوستش داشتم وبارها بهش گفتم و نخاست💔🥺

یه صلوات واسه حال خرابم بفرستید، اجرتون با امام حسین 🥺
گل گفتی.ولی من پشیمون نیستم از اینکه کسی سرراهم قرار گرفت که سهم من نبود😔

علی آقا میشه تاپیک های که راجب شکست عشقی زدم گزارش بزنی🥲 

یه صلوات واسه حال خرابم بفرستید، اجرتون با امام حسین 🥺
منم یه دلشکسته ام، یکسال باهم بودیم بعدم رفت با کسی دیگه ازدواج کنه، پنج ماهه تمام دارم میمیرم از بی ...

وای که چقدر میفهمم چی میگی کاش نمیفهمیدم درک نمیکردم😔لاید بهت گفته بعد یکی دوماه یادت می‌ره یا حالت خوب میشه؟