علیs مدیر عضویت: 1403/02/30 تعداد پست: 1947 عنوان شب غم...🕳️🎧 | مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 34 پست https://uupload.ir/view/afsaneh_-_shabe_gham_am36.mp3/اومدم با صد امید به دلم دادم نویدکه سپیده سر زده شب غم به سر رسیدبه امیدی اومدم که تو یار من باشیاما باز چشمای من تو رو با غریبه دیدفصل سبز عشقمون چه زود خزون شددل من تو سینه پیر و ناتموم شد🖤💔 ✖️◼️خودمونو به خواب نزنیم وقتی حس اضافه بودن کردیم یعنی یکی دیگه جامونو پر کرده پس بهتره دیگه نباشیم…◾🖤 1403/03/16 | 20:54 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
علیs مدیر استارتر عضویت: 1403/02/30 تعداد پست: 1947 😭😭😭😭آی که سوختم روزی هزاربار زنگ میزدم پیام میدادم دریغ از یه جواب اخه باورم نمیشد همه وجودم کسی ... هیچکس درک نمیکنه حتی خودش فکر میکنن کذر زمان باعث فراموشی میشه ✖️◼️خودمونو به خواب نزنیم وقتی حس اضافه بودن کردیم یعنی یکی دیگه جامونو پر کرده پس بهتره دیگه نباشیم…◾🖤
گل_بنفش عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 11643 اگر از پایان گرفتن غم هایت نا امید شده ايبه خاطر بیاور زیباترین صبحی که تا به حال تجربه کرده اي رامدیون صبرت در برابر سیاه ترین شبی هستیکه هیچ دلیلی برای تمام شدن آن نمی دیدي … 💜💜💜 لایک ممنوع 💜💜💜
گل_بنفش عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 11643 گمان میکنم هر آدمیباید پشت پنجره اتاقش.یک گلدان گل شمعدانی داشته باشد؛ که هر بار گلهایش خشک میشود و دوباره گل میدهد.یادش بیفتد که روزهای غم هم به پایان میرسند! 💜💜💜 لایک ممنوع 💜💜💜
علیs مدیر استارتر عضویت: 1403/02/30 تعداد پست: 1947 گمان میکنم هر آدمی باید پشت پنجره اتاقش. یک گلدان گل شمعدانی داشته باشد؛ که هر بار گلهایش خش ... به پایانش می رسونم ✖️◼️خودمونو به خواب نزنیم وقتی حس اضافه بودن کردیم یعنی یکی دیگه جامونو پر کرده پس بهتره دیگه نباشیم…◾🖤
گل_بنفش عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 11643 اگه یه مشکلی به دست تو حل بشه حاظری کمک کنی؟ اگه بتونم حتما 💜💜💜 لایک ممنوع 💜💜💜