2777
2789
عنوان

شب غم...🕳️🎧

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 34 پست
علی آقا میشه تاپیک های که راجب شکست عشقی زدم گزارش بزنی🥲 

بله چشم ۴ کزارش رو من حساب کن خودمو ۳تا از دوستام

✖️◼️خودمونو به خواب نزنیم وقتی حس اضافه بودن کردیم یعنی یکی دیگه جامونو پر کرده پس بهتره دیگه نباشیم…◾🖤
علی آقا میشه تاپیک های که راجب شکست عشقی زدم گزارش بزنی🥲 

لطفا اینو کزارش کنین

ما به دنیا آمدیم دنیا به ما نیامد...🎧

✖️◼️خودمونو به خواب نزنیم وقتی حس اضافه بودن کردیم یعنی یکی دیگه جامونو پر کرده پس بهتره دیگه نباشیم…◾🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای که چقدر میفهمم چی میگی کاش نمیفهمیدم درک نمیکردم😔لاید بهت گفته بعد یکی دوماه یادت می‌ره یا حالت ...

اره بهش گفتم چندبار بردنم بیمارستان حالم بده معده درد گرفتم گفت درست میشی💔وای خدا چه شب هایی تا صبح بهت گفتم کمکم کن ازم نگیرش اما گرفتی گفتم همه دلخوشیم این آدمه ازم نگیرش اما گرفتی😭

یه صلوات واسه حال خرابم بفرستید، اجرتون با امام حسین 🥺
گل گفتی.ولی من پشیمون نیستم از اینکه کسی سرراهم قرار گرفت که سهم من نبود😔

هیچکسی پشیمون نیست از اینکه عشق رو تجربه کرده ولی خب!

من مغرور نیستم، فقط نیازی نمیبینم خودمو به آدم های بی ارزش ثابت کنم😌 در حدی نمیبینمتون که بخواین مانع خنده هام بشین😉🌹

اره بهش گفتم چندبار بردنم بیمارستان حالم بده معده درد گرفتم گفت درست میشی💔وای خدا چه شب هایی تا صبح ...

من قرص خوردم باور نکرد یه نفر دیگه هم گفت چرا راحت چت میکنی باهاش😔چرا دل درد نداری کسی که قرص میخوره دل درد میگیره گفتمش اینی که من خوردم حالت تهوع و سرگیجه بعد...ولی چون انگشت زدم چیزی نشد میدونی چقدر عذاب آوره که حرفت رو باور نکنه مسخاستم برا اثبات فیلم بگیرم و دیگه کاری نکنم تا تموم بشه که یاورش بشه.البته از دکتر رفتنم عکس گرفتم ولی نفرستادم براش با خودم گفتم بزار باور نکنه بهتره که باخودش نگه ضعیف بود

هیچکسی پشیمون نیست از اینکه عشق رو تجربه کرده ولی خب!

اره میفهمم چی میگی

من قرص خوردم باور نکرد یه نفر دیگه هم گفت چرا راحت چت میکنی باهاش😔چرا دل درد نداری کسی که قرص میخور ...

من دوماهه تمام زنگ میزدم پیام میدادم جوابم نمیداد اخ که چقدر درد کشیدم باورم نمیشد پاره جونم داره اینطوری باهام رفتار میکنه💔

من دوماهه تمام زنگ میزدم پیام میدادم جوابم نمیداد اخ که چقدر درد کشیدم باورم نمیشد پاره جونم داره ای ...

میبینی چقدر عذاب آوره جوابتو نده😔من به نفر گفتم هر وقت کسی مزاحمت شد بهت پیام داد یدترین روش واسه تنبیه کردنش اینه که هیچ جوابی ندی توجه نکنی.نمیدونستم دارم تناب دار خودمو واسش میبافم روی من پیاده کرد، واسه هیچکس اینکارو نمیکرد حتی دشمن ولی اینکارو با من کرد

طناب رو اشتباه تایپ کردم میدونم کسی گیر نده

میبینی چقدر عذاب آوره جوابتو نده😔من به نفر گفتم هر وقت کسی مزاحمت شد بهت پیام داد یدترین روش واسه ت ...

😭😭😭😭آی که سوختم روزی هزاربار زنگ میزدم پیام میدادم دریغ از یه جواب اخه باورم نمیشد همه وجودم کسی که هیچوقت دیر جوابم نمیداد الان داره اینطوری خوردم میکنه، همه میگن رفت که رفت فراموشش کن اونا که نمیدونن چه دردی دارم میکشم