2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 37 پست
عزیزم اون بچه سند اصلی از جانب خداست تا بفهمید طلاق راهش نیست من یقین دارم بچه دارمیشید خودتون اون ...

اره دقیقا خودم فک میکنم ب زور خواستم بچه دار بشم خدا خودش نخواسته ازم گرفتش چی بگم هرچی قسمته مصلحت خداست دیگ 🤷🏻‍♀️🙂

عزیزم خدارشکر که دوباره بچه دار شدین خدا برات حفظش کنه منم الان تنها چیزی ک خوشحالم میکنه باداری دو ...

هیچیییی مصرف نکردم و بعد دوماه اقدام کردم

فقط فولیک اسید و پریتانال تمام

ان شا الله

من از شما خیلی بدتربودم نابود شدم منم شکمم پاره شد و بغلم خالی موند ولی باور کن نگرانیت بیخوده الان بعد دوماهگیت بهترین وقته اقدامه طبیعیه قول میدم بارااربشی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انشالله که چیزی نباشه ولی هزار و یک راه وجود داره علم پیشرفت کرده چرا زود به جدایی فکر می کنین. یکی ...

انشالله ببنیم چی میشه

وگرنه خودمم دلم‌راضی نیس برا جدایی دلم خیلی میسوزه برا شوهرم اون خیلی فک میکنه برا بچه دار شدن حسرت میخوره

انشالله ببنیم چی میشه وگرنه خودمم دلم‌راضی نیس برا جدایی دلم خیلی میسوزه برا شوهرم اون خیلی فک میکن ...

شوهرمنم تقریبا چهل سالشه و حتی عیرمستقیم از خانوادش شنیدم که میانسال شده اما این رو بدون تنهاکسی که تاریخ تعین میکنه خداست از من دوتاخاهر کوچکم بچه دارن من دلنداشتم؟

شوهرمنم تقریبا چهل سالشه و حتی عیرمستقیم از خانوادش شنیدم که میانسال شده اما این رو بدون تنهاکسی که ...

خودتون چن سالتونه؟

واقعا تنها کسی ک میتونه تعیین کنه خداست