2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 37 پست
یعنی شما رو بدون بچه نمیخوان ؟  البته عزیزم خدا بزرگه انشالله ک زود صاحب یک بچه سالم بشی  ...

چی بگم تا وقتی مشکل فهیمده میگه یعنی جدا بشیم یا 

یکیو پیدا کنیم رحم اجاره کنیم

خوب اون چی اونم حق داره بچه دار بشه من ی طرف نگا نمیکنم فقط اونم در نظر میگیرم بالاخره چهل سالشه&nbs ...

عزیزم شما و خانمای دیگه نیاز نیست بجای شوهرتون تصمیم بگیرین، اون اگه بخواد بخاطر بچه از شما جدا بشه خودش بهتون میگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم تا وقتی مشکل فهیمده میگه یعنی جدا بشیم یا  یکیو پیدا کنیم رحم اجاره کنیم

رحم اجاره ای بهتر از جدا شدن نیست اگ واقعا عاشق هم هستید 

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️
چی بگم تا وقتی مشکل فهیمده میگه یعنی جدا بشیم یا  یکیو پیدا کنیم رحم اجاره کنیم

به نظرم اگه همسرت خوبه زندگیتو خراب نکن

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
مگه حالا خوناتون بهم نمی خوره دکتر گفته یا خودت فکر می کنی نمی خوره؟؟

میدونی اخه خیلی عجیبه همچین چیزی نبوده ن ت خانواده من ن ت خانواده این مشکل بچم نقص لوله عصبی بود ک برمیگرده ب خونامون چن روز دیگ میرم دکتر پریناتولوژی ببینم چی میگه

عزیزم اون بچه سند اصلی از جانب خداست تا بفهمید طلاق راهش نیست

من یقین دارم بچه دارمیشید خودتون

اون فقط یه امتحان و شاید تنبیه بوده از طرف خدا که بگه برای چیزی که دادن و ندادنش دست منه شما تصمیم نگیر و شرط نذار و طلاق مشخص نکن

اره عزیزم ۵ ماه بعد فوت اون بچه الان یک سال و ۲۰ روز بچم فوت شده

عزیزم خدارشکر که دوباره بچه دار شدین خدا برات حفظش کنه

منم الان تنها چیزی ک خوشحالم میکنه باداری دوبارمه 

ایشالله سالم سلامت بغل بگیری

بارداری قبلی هم طبیعی بودین ؟ دکتر گف چن مدت بعد اقدام کنید چیا مصرف کردین برا تقویت رحم؟

میدونی اخه خیلی عجیبه همچین چیزی نبوده ن ت خانواده من ن ت خانواده این مشکل بچم نقص لوله عصبی بود ک ب ...

انشالله که چیزی نباشه ولی هزار و یک راه وجود داره علم پیشرفت کرده چرا زود به جدایی فکر می کنین.

یکی از فامیلای ما با شوهرش غریبه بودن بچه ی اولشون مشکل شنوایی و گفتاری داره و اوتیسم شدید داره دکتر گفته بود اصلاً نباید بچه دار بشن دیگه ژناشون بهم نمی خورد انگار ولی الان بچه ی دومشون به دنیا اومده راه حلش رو پیدا کردن ناامید نشو.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

میدونی اخه خیلی عجیبه همچین چیزی نبوده ن ت خانواده من ن ت خانواده این مشکل بچم نقص لوله عصبی بود ک ب ...

اصلا ربطی به اینا نداره

غزیبه که هستین صدمرتبه بهتر چون اصلا چنین چیزی نیست

دکتر ژنتیک میگفت هر انسانی ممکنه ده تا ژن معیوب داشته باشه که خواب باشن 

از ده تا بچه یهو یکی از بچه ها خودشو نشون میده

و این اصلااااااا چیز بدی نیست چون تو تمااااام ادمها هست بلا استثنا