2777
2789
عنوان

جدایی

451 بازدید | 37 پست

بچه ها سی روز زایمان زودرس کردم تو غربالگری دومم مشکل داشت الفا پروتئین بالا بود دکترمم‌گف ک امکان زایمان زودرس یا مرگ داخل رحم و..هست و همینطوری هم شد الان ینی منو همسرم خون هامون بهم‌نمیخوره این دلیل می‌تونه باشه برای دادگاه که طلاق بگیرم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا این چه کاریه

ما هم بعد چندین سال بچه دار شدیم

۳ روزگی فوت کرد کلی هم ازمایش ژنتیک دادیم گفت ژن بیمازی زا نبوده

در حالی که تو شکمم مشکل داشت بچه

الانم دومی رو حامله م

همیشه که اینجوری نمیشه عزیزم

طلاق چیه

وا این چه کاریه ما هم بعد چندین سال بچه دار شدیم ۳ روزگی فوت کرد کلی هم ازمایش ژنتیک دادیم گفت ژن ...

واقعا من از دیشب ی عالمه فکر خیال دارم میکنم تو گوگل ی عالمه مطلب سرچ کردم بعد هفت سال با ای وی اف بادار شدم خیلی سختی کشیدم برا همین میترسم نکنه مشکل ژنتیکی داریم فامیل هم نیستیم 

واقعا من از دیشب ی عالمه فکر خیال دارم میکنم تو گوگل ی عالمه مطلب سرچ کردم بعد هفت سال با ای وی اف ب ...

اخه آدم بخاطر یه سقط از شوهرش جدا میشه؟

من حتی اگه تا اخر عمرم شوهرم بچه دار نمیشد باهاش میموندم و قید بچه رو میزدم

فقط برا این مشکل میخوای طلاق بگیری ؟ 

خوب بالاخره همسرمم باید بچه دار بشه یانه 

قبلاً هم تا دادگاه پیش رفتیم تا طلاق ولی بعدش ای وی اف کردم باردار شدم امیدم همین بچه بود برا ادامه زندگی

اخه آدم بخاطر یه سقط از شوهرش جدا میشه؟ من حتی اگه تا اخر عمرم شوهرم بچه دار نمیشد باهاش میموندم و ...

خوب اون چی اونم حق داره بچه دار بشه من ی طرف نگا نمیکنم فقط اونم در نظر میگیرم بالاخره چهل سالشه 

خوب بالاخره همسرمم باید بچه دار بشه یانه  قبلاً هم تا دادگاه پیش رفتیم تا طلاق ولی بعدش ای وی ...

یعنی شما رو بدون بچه نمیخوان ؟ 

البته عزیزم خدا بزرگه انشالله ک زود صاحب یک بچه سالم بشی 

ولی به نظرم دلیل خوبی برا جدایی نیست 

ولی خب هرکس دیدگاهی داره انشالا ک هرچی خیره برات پیش بیاد 

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️
واقعا من از دیشب ی عالمه فکر خیال دارم میکنم تو گوگل ی عالمه مطلب سرچ کردم بعد هفت سال با ای وی اف ب ...

عزیزم ماهم بعد چندیییین سال با کلی دعاو ثنا بچه دارشدیم

اما اصلا ربطی ب ژنتیک نداشت

من وقتی به شوهرم گفتم برو زن بگیر

فقط یک جمله جوابم رو داد

گفت همونقدر که من دلم میخاد پدرشم توهم دلت میخاد مادر بشی

خدا اگر نداده به هر دو مون نداده و خدایی که بقیه رو دیده من و تو رو هم دیده

درکمال ناباوری بعد۵ ماه از فوت بچه حامله شدم الانم وارد ۷ ماهم

الانم به طلاق فکر نکن مشکلی اگر هست مال هردوتونه

بعدشم فوت اون بچه دلیل برمشکل ژنتیکی نیست ماپیش چندتا دکتر ژنتیک رفتیم و حدود ۱۰۰تومنم خرج کردیم

دوباره اقدام کن و ایندفعه باتوکل به خدا نی نی تو بغل بگیر

من رو هم دعاکن