2777
2789

اینکه دکترا میگن ماساژ بدین

از این قضیه چه سودی بردین؟

تاثیر داشت اصلا؟

من یک ماه از عملم میگذره ولی چندان پایبند نیستم بهش

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سه هفتس عمل کردم 

د‌کتر بهم گفت خط کانتور انداختم واست این ماساژی که به من داده هم واسه کاهش ورم هست هم حفظ خط کانتور و اینکه بهم گفت غضروف ها و استخوان ها نرم شدن و هنوز بابلیت شکل گیری دارن و دوست دارم باز به حالت اولیه برگردن شما با ماساژ اجازه برگشت بهش رو نمیدین

♡خدایا شکرت♡

منم یه ۱۵روط ماساژ دادم دیگه وقتی فهمیدم تو عمل پوست بینی کار ندارن دیگه دست نزدم گفتم نیوفته

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
خیلی تاثیر داره بعد از عمل ماساژ دادن باعث فرم گیری بینی میشه

بینی ورمه اولش

ورمش ک بره فرم اصلی معلوم میشه

اگه ماساژ بینی رو فرم میداد ک اصلا عملی انجام نمیشد

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بینی ورمه اولش ورمش ک بره فرم اصلی معلوم میشه اگه ماساژ بینی رو فرم میداد ک اصلا عملی انجام نمیشد

چرا بعد از عمل اتفاقا فرم گیریش شروع میشه.. حالا ماساژ ندی ام اتفاق خاصی نمیوفته فقط فرم نمیگیره وگرنه عمل شده..

من منظورم این نبود که با ماساژ دادن میشه فرم بینی رو عوض کرد

اگه توی تاپیکی بحثی راجع به کتاب، طبیعت، فیلم، ورزش و تاپیک های دعا حتمااا تگم کنید