2777
2789
عنوان

پرمویی...

178 بازدید | 31 پست

سلام دوستان

من رو شکم و سینه و رانم موهای ضخیم دارم

۲۰ سالمم هست... بدجور کلافه ام... 

میدونم که باید برم دکتر ولی نمیدونم باید برم پیش دکتر زنان یا دکتر غدد؟ 

میدونم باید یه پزشکی آزمایش هورمون بنویسه ولی نمیدونم پیش کدومشون برم... سال پیش دکتر داخلی برام ازمایش هورمون نوشت مشکلی هم نداشت ولی فک میکنم ازمایش دقیق برای بررسی این موضوع رو ننوشته بود... 

میشه راهنمایی کنین باید پیش کدوم متخصص برم؟

زنان

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد به نظرتون دکتر درخواست میکنه که ببینه؟؟

نه فقط میپرسه

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

برو پیش دکتر زنان

واست آزمایش هورمونی مینویسه و سونوگرافی

منم مشکل شمارو داشتم ببین پرمو بودم از یه مرد بیشتر هورمون مردونه ام بالا بود و پریود نمیشدم باید لاغر میکردم تا چربی های دور رحمم آب بشه و خب الهی شکر تونستم

عشق‌خوب‌است‌اگریارخدایی‌باشد:)✨                                   👩‍❤️‍👨💍

علاوه بر اینکه آزمایشات هورمونی بدید مرتب برای تمیز کردنشون از نوره زرنیخ دار که طب اسلامیا دارن استفاده کنید نتیجه خوبی میبینید

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰