2777
2789
عنوان

پرمویی...

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علاوه بر اینکه آزمایشات هورمونی بدید مرتب برای تمیز کردنشون از نوره زرنیخ دار که طب اسلامیا دارن است ...

تو فکرش هستم ولی بوی بدی داره ... کل خونه میفهمن استفاده کردی... مارک خوبش چیه؟

اصلا ژیلت نزن که اوضاع بدتر میشه

البته ران پامو دارم لیزر میکنم به خاطر همین مجبورم ژیلت بزنم... لیزر تا الان یه جلسه رفتم برای کل پا و سائد دست... نمیدونم دیگه نرم تا این مشکلم حل بشه ، از یه ورم با خودم میگم ساق پا و سائد دست ربطی به پرمویی نداره و لیزرشو ادامه بدم...

البته ران پامو دارم لیزر میکنم به خاطر همین مجبورم ژیلت بزنم... لیزر تا الان یه جلسه رفتم برای کل پا ...

دکتر زنان به من گفت اگه بخوای بری لیزر باید ۶ماه داروی هورمونی بخوری .‌.‌الان کارت بی فایده اس نتیجه نمیده ‌‌..اول برو دکتر

میدونم عزیزم...حتما اشتباه زدی که کامل نرفته موهات...وگرنه یه دونه موهم جا نمیذاره

صورت هم میشه گذاشت؟

برای بیکینی و زیربغل خطر ایجاد نمیکنه؟

شکم و سینه رو هم میتونم بزارم؟؟ میترسم مشکلی پیش بیاد

تو فکرش هستم ولی بوی بدی داره ... کل خونه میفهمن استفاده کردی... مارک خوبش چیه؟

مارک  رو نمیددنم ولی زرنیخ دار بو داره اگر خوب باشه.برو تو حمام فن هم روشن کن.ایراد نداره.بگو درمانی دارم استفاده میکنم اگر سختته.چون خاصیت درمانی خوبی داره

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

صورت هم میشه گذاشت؟ برای بیکینی و زیربغل خطر ایجاد نمیکنه؟ شکم و سینه رو هم میتونم بزارم؟؟ میترسم ...

نه صورت رو نذار میسوزه....برای کل بدن میتونی بذاری عالیه اصلا مشکلی نداره‌‌‌‌‌..من چندین ساله استفاده میکنم

پس همینکارو میکنم... خیلی ممنون باحوصله جواب دادین💕

خواهش میکنم عزیزم...راستی قبل از استفاده از پودر موبر بدنت خشک باشه...قبل اینکه بری حمام آب گرم رو باز کن دررو ببند بذار حمام بخار کنه اینجوری بهتر میبره موهارو...حتما دستکش بپوش...قبل از اینکه موبررو از بدنت بشوری با لیف خشک آروم بکش رو موها تا بریزن بعد بشور