2777
2789
عنوان

مامانم سفر مو زهر کرد بهم

417 بازدید | 19 پست

برداشته مامان بزرگم با خودش آورده بهش گفتم میخای مامان بزرگ بیاری یا خودت باید دائم باهاش باشی یا یکی از خاله ها رو بیاری من واقعا نمیتونم گف باشه کسب به تو نمیسپره 

حالا دائم میزنه تو سرم ک تو بایت هوای ایشون داشته باشی من بزم بازار 

الانم مجبورم کرده بشینم کنارش خودش بره بازار  خب منم میخام با شوهرم برم بگردم دو رزو آمدم سفر ک سرم هوا بخوره نیومدم مراقب پیرزن باشم بعد میگم میبرمش حرم لااقل میگه نه الان حوصلش سر میره 

یعنی من باید بتمرگم تو خونه شوهر بدبختمم کنارم بشینه اونا بزن خرید ظهر هم راه بیفتیم بریم شهرمون 

من به معنای واقعی غلط بکنم با این بیام سفر دباره 

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

رفتی حرم سلام برسون بگو یک خاستگار امام حسینی که خوشکل هم باشه میخوام من 

با یک کاری که آیندمو تامین کنه

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

و بگو ک وسواسم شدید شده حالم خوب نیست 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
عزیزم سخت نگیر مادربزرگا برکت و نعمتن یه روزی حسرت همین روزاشو میخوری که کنارت بودند سفر همیشه هست ا ...

آخه نمیدونی شوهرمم ناراحته ک چرا نمیتونیم بریم بیرون یکی ک نیست اگ تنها بودم و سفر به خودم زهر میشد باز  حرفی نبود

اگ رفتم چشم 

چشمت بی بلا

آخه نمیدونی شوهرمم ناراحته ک چرا نمیتونیم بریم بیرون یکی ک نیست اگ تنها بودم و سفر به خودم زهر میشد ...

خب از اول نباید مامانتو میاوردی سفر حالا که بردی این چند روزو تحمل کن دفعه بعدی نگو بهشون

خدایا راضیم به رضای تو
اشتباه کردی ک مامانت رو آوردی  دوم اشتباه کردی موقعی ک دیدی داره مامان بزرگا رو میاره هیچی نگف ...

عریزم من وشوهرم با ماشین خودمون اومدیم 

مامانم خودشون اومدن اینجا بهم رسیدیم 

مامان بزرگم میگه شما برین حرم مامانت بره بازار بعد وقتی برگشت باهاش میام حرم  

ولی اگ برم مامانم جوری ناراحت میشه ک حد نداره