سلام دوستان من به بوی گوشت اصلا حساس نیستم ولی اخرین باری که گرفتیم بوی بدی میداد انگار بوی گوسفند زنده میده شستم و فریزرم گذاشتم ولی از همون اول بو میداد الانم بو میده طبیعیه علتش چی میتونه باشه ؟البته زیاد ازش خوردیم مسمومم نشدیم
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
همیشه داریم میخریم گوشت گوسفند اما هیچوقت همچین بویی نمیداد به حدی بوش بده که شوهرم ازش نمیخوره ولی ...
گوسفندی که علف تازه میخوره گوشتش بدمزه میشه همینطور مثلاً اگه گوشت بز نر باشه و تو وقت جفت گیری باز گوشتاش بو میده و بدمزه هست
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚