2777
2789
عنوان

دوستان مجرد بیاید

290 بازدید | 32 پست

بچه ها من ۲۷ سالم هست خانواده خوبی ندارم داداشم بیکارهه مادرم پدر مریض هستن پدرم مشکل اعصاب روان داره و تویی یه شهر کوچیکم همه پشت سرم حرف مزنن که من مجردم

چی کار کنم تحصیل کرده هستم ولی بازم کسی به خاطر شرایط خانواده ام سمتم نمیاد حتی سرکار هم بودم همین بود وضعیت

خواستگار خوب نداشتم یا بودن بی پول هنو باید پول هم بهشون میدادم

من به شدت نیاز جنسیم بالا رفته و یکی رو مخام

دوست پسر دارم مترسم بهم نزدیک بشه گند بزنم تو زندگیم

چی کار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم فقط دلم یه ازدواج خوب می خواد این روزا . خیلی غصه ازدواجمو میخورم نمیدونم چرا شرایط ازدواج برام مهیا نمیشه در حالی که اطرافیان دارن راحت ازدواج می کنن برای من یه غول از هفت خوان رستم شده

خیلی تحت فشارم از نظر جن.سی و عاطفی واقعاً دوس دارم ازدواج کنم تحت فشارم بخدا

چی بگیم والا از یه طرف هم واقعیت هست هم نیاز کلی بدن و روح انسان از یه طرف بعضی محیط های کوچک و سنتی تر ویژگی های خودشون دارند والا ما مثلا شهر بزرگ مرکز بودیم حالا حداقل اطراف خودمون در حد نرمال دوست پسر و اینا اوکی بود شاید جای دیگه اینطور نباشه

با همین شرایط ۳۱ فاکینگ سالمه و هیچیکه هیچی

نمیدونم واقن

حالا علل حساب نماز جعفر طیار بخون خاستگار اومد قبول کن

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

دوست پسر داری توقع داری خاستگار خوبم واست بیاد؟رو رو برمبدبخت خواستگار چه گناهی کرده زنش قبل اون با ...

من چت مکردم فقط بیرون نرفتم باهاش عزیزم مذهبی هم هستم

عزیزم خودتو سرگرم کن ورزش برو کتابخونه بخون مشاوره برو و سعی کن نیاز جنسیت را کنترل کنی اگه یه بار پات لغزید دیگه همیشه میلغزی و شرف و ارزش خودتو نابود میکنی بسپار به خدا انشاءالله یه مورد خوب برات پیش بیاد

برو تو جامعه به خودت برس اکیپ کوهنوردی و تفریحی و محافل فرهنگی برو