2777
2789

چون دروغه 

مگه میشه مردی بگه پاره تنم را نمیخوام 

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت،یک‌بار به اصرارِ تو عاشق شدم ای دل!این‌بار گر اصرار کنی، وای به حالت!💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون دروغه  مگه میشه مردی بگه پاره تنم را نمیخوام

دیوونه ک زیاده عزیزم 

من خودم زایمان کردم تخت بغل دستی میگفت انقدر بچه بیار تا پسر بشه

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

دیوونه ک زیاده عزیزم  من خودم زایمان کردم تخت بغل دستی میگفت انقدر بچه بیار تا پسر بشه

اون ها حتما زن هایی بودن که تحت فشارهای تبعیض جنسیتی اینقدر عذاب کشیدن که جنسیتشون را دوست ندارن ، 

تو  فامیل ما دخترا را میذارن توسرشون 

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت،یک‌بار به اصرارِ تو عاشق شدم ای دل!این‌بار گر اصرار کنی، وای به حالت!💔

اره خییییلی دیدم

عجیبه برای من 

اون ها حتما زن هایی بودن که تحت فشارهای تبعیض جنسیتی اینقدر عذاب کشیدن که جنسیتشون را دوست ندارن ،&n ...

خب تربیت و تعلیم بعضی خانواده ها فرق داره 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

دیوونه ک زیاده عزیزم  من خودم زایمان کردم تخت بغل دستی میگفت انقدر بچه بیار تا پسر بشه

شت 😐🤦‍♀️

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

دختر و پسر هر دو عزیزن هر دو هدیه خدا هستن من واقعاً نمیتونم درک کنم یعنی چی که میگن پسر بهتره یا بعضیا از لج میگن دختر بهتره...یه بار تو یه جمع یه خانومی داشت میگفت فلانی نسلش از بین میره چون پسر نداره منم نتونستم سکوت کنم و در جوابش یه چیزی گفتم که دیگه حرفی نزد متاسفم برا کسانی که حتی جلو بچه های خودشون هم از این حرفا میزنن فقط دلم برا اون بچه ها میسوزه

دختر و پسر هر دو عزیزن هر دو هدیه خدا هستن من واقعاً نمیتونم درک کنم یعنی چی که میگن پسر بهتره یا بع ...

بله متاسفانه کاش خدا به جنسیت پرستا همون جنسیت دلخواهشون رو بده که با حرفاشون باعث آزار بچه نشن

درخواست دوستی قبول نمیکنم