2789

اها

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

البته نمیخواهم بگم ولی خود من زمانی هیج نقطه امیدی برای زنده ماندن نداشتم ولی خداااا نجاتم داد 

پس چرا خدا منو نجاتم نمیده😔

صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤

اگه مثل من با تموم وجودت خالصانه ازش بخوای و فکر کنی که جلو در کعبه سجده کردی حتما نجاتت میده امتحان ...

شاید باورتون نشه من مریضم و دیگه هیچ توانی تو وجودم نیست

کاش همین فردا یه نفر دیگه به جای من بیاد

نا امید باشی ویا نباشی شاد باشی یا ناراحت بخندی یا گریه کنی استرس داشته باشی یا نه فکر مول و زندگی باقی چیزها باشی فرقی نداره روزگار راه خودش و میره و عمر میگذره همون طور که تا حالا گذشت به قبل نگاه کنه چه استرس ها چه ناراحای،های بی دلیلی یا با دلیل داشتی چی،شد همش گذشت پس فقط وفقط به فکر خودت باش و هرچیزی که باعث خوشحالی خودت میشه انجام بده هرکاری که باعث ناراحتی خودت میشه بزار کنار هر چیزی دوست ، خواهر،یا هرچیزی که ناراحت ت میکنه بیخیال شو سعی کن شاد باشی بعد دنیا هم باهات همراهی میکنی 

مطمن باش این نیز  بگذرد پس بیخیال باش 

وارد ۵۰ سالگی،شدم و چه استرسهای الکی که نکشیدم چه چه کنم ها جه خواهد شد ها که طی نشد چه التماس به خدا و چه دعا ها و.......همش بیخود و الکی بود فقط وفقط خودم و اذیت کردم روزگار راه خودشو میره چه با خوشحال بودن من چه با غم من کلا کاری،به من نداره مسیر خودشو میره 

نا امید باشی ویا نباشی شاد باشی یا ناراحت بخندی یا گریه کنی استرس داشته باشی یا نه فکر مول و زندگی ب ...

دستم خودم نیست

استرس شدید همه زندگیم رو نابود کرد و بیماری جسمیم رو بدتر😔

مبدونم عزیزم ولی سعی خودتو بکن ورزش خیلی کمک کننده ست و دنبال علاقه رفتن نقاشی خیاطی، ورزش

دیگه توان ندارم کارهای خونه رو هم به زور انجام میدم😔

ممنونم ازت عزیزم