2789
عنوان

شوهر بد دهن

120 بازدید | 52 پست

بنظرتون با مردی که مدام بد دهنی میکنه باید چه کرد من دیگه خسته شدم از کارای شوهرم مدام بدبیراه مدام فوش مدام تهدید مریض میشم براش مهم نیست فکر میکنه من کلفتشم دیگه خسته شدم بس سکوت کردم و هیچی نگفتم دارم میمیرم یکی بگه من چه کنم

زندگی زیباست ولی خیلی بی رحم 

مثل خودش باهاش رفتار کن 

اگر که این رابطه به جدایی ختم شد که اونوقت دیگه دلت نمی سوزه

ولی اگه موندگار شد بزار بفهمه با یکی مثل خودش زندگی کردن چقدر فاجعه ست

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همین وضع تورو دارم نمیشه هیچ کاری کرد واقعا

من همون زهراساداتم.. این امضا هیچوقت واقعی نشد..🧿🙏🏻🌹 این داستان زندگی منه👈🧚♂️🧡 یه نامزد دارم عقد کردشم و مثل دیوونه ها میپرستیدمش💚💚☘️🦋💙☘️🦋 همزمان درگیر سرطان خون و ام اس بود ولی خداروشکر هر دوتاشو باهم شکست داد و الان حالش خوبه مطمعنم🩵🥺 ۲۷ تیر کمرشو عمل کرد و از اون روز به بعد تا ۶ شهریور پاهاشو اصلا حس نمیکرد ولی کم کم داره بهتر میشه🌿🩵ا🦋

منم همین وضع تورو دارم نمیشه هیچ کاری کرد واقعا

پس هیچ راهی نداره بخاطر بچه باید سوخت  دیگه حد مال من گذرونده به مامانمم بی احترامی میکنه

پس هیچ راهی نداره بخاطر بچه باید سوخت  دیگه حد مال من گذرونده به مامانمم بی احترامی میکنه

من هنوز باهاش عقد نکردم ولی اونم به مامانم فحش میده

من همون زهراساداتم.. این امضا هیچوقت واقعی نشد..🧿🙏🏻🌹 این داستان زندگی منه👈🧚♂️🧡 یه نامزد دارم عقد کردشم و مثل دیوونه ها میپرستیدمش💚💚☘️🦋💙☘️🦋 همزمان درگیر سرطان خون و ام اس بود ولی خداروشکر هر دوتاشو باهم شکست داد و الان حالش خوبه مطمعنم🩵🥺 ۲۷ تیر کمرشو عمل کرد و از اون روز به بعد تا ۶ شهریور پاهاشو اصلا حس نمیکرد ولی کم کم داره بهتر میشه🌿🩵ا🦋

انگارحرفایِ دلِ منازدی. منم دقیفاشبیه شماهستم. آرزویِ مرگ شوهرم رادارم. کاش بمیره راحت بشم ازدستش

بخدا اینا نمیمیرن  مارو میکشن دلم میخاد بمیرم راحت بشم. یه سری میگن جوابشو بده بزار بفهمه جواب هم میدی کتک میزنه 

من هنوز باهاش عقد نکردم ولی اونم به مامانم فحش میده

اخ اخ نکن  بخدا پشیمون میشی الان فرصت داری بکش کنار تا عقد نکردی اینا درست بشو نیستن بعدا ضربه میخوری

مثل خودش باهاش رفتار کن  اگر که این رابطه به جدایی ختم شد که اونوقت دیگه دلت نمی سوزه ولی اگه ...

منم فوش بدن خوب فوش میدی میزنه بعد زد قطع نخاع شدم چی البته دیگه من از جونم سیرم فقط نگران دخترمم

بخدا اینا نمیمیرن  مارو میکشن دلم میخاد بمیرم راحت بشم. یه سری میگن جوابشو بده بزار بفهمه جواب ...

منم دقیقامثل شما. اینازنده موندن مارانابودکنن. آدم پیرمیشه باهمچین آدمایی. به خداایناازحیوانم پست ترهستن. زندگی راتلخ کرده برام. بچه ندارم ولی شرایط جدایی هم ندارم

شدید در حدی میزنه که ناقص بشی

من همسر قبلیم اینطور بود خب

راه درمان ندارن معمولا چون همکاری نمی‌کنن و میگن تقصیر شماست که اونا عصبانی میشن که البته حرف مفت میزنن

ولی خب نمیشه هم باهاشون حرف زد چون خطرناکن

ولی من دقیقا بخاطر اول فحش بعد دست بزن و بعد مامانی و.... بودنش ازش جدا شدم و هیچ شادی مثلذشادی اون روز نبود که ازش خلاص شدم