2777
2789
عنوان

شوهر بد دهن

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 52 پست
دقیقا ب دخترمم ظلم میکنم همونجور که مادرم به من ظلم کرد بنظرت دفعه بعد که توهین کرد چطوری جوابشو بدم ...

دقیقا عین خودش

زد بزنش

بزار بفهمه عین خودش شدی

حتی اگه زد سرتم شکست

اون وقت دیگه بچتو بردار بزن بیرون اگرم نرفتی بمونو زندگیو براش جهنم کن بزار بفهمه نمی تونه کارشو ادامه بده چون تو همش به خاطر زندگیت کوتاه اومدی

انقدر عین خودش باش تا کوتاه بیاد

فقط اینجور وقتا سریع بچه رو دور کن یا بفرستش تو اتاق یا بفرستش تو پارکینگی جایی بازی کنه

به بچه بگو برای دفاع از حقت این کارو میکنی

اگر دیدی زد جاییتو شکست یا خونیت کرد زنگ بزن به پلیس یا بزن بیرون سریع برو شکایت کن

نترس از اینکه ولت کنه 

به جهنم بزار ول کنه بره

به قرآن مردای اینجوری که دست رو زن بلند میکنن خیلی بزدل تر از این حرفان خیلی 

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁
دقیقا ب دخترمم ظلم میکنم همونجور که مادرم به من ظلم کرد بنظرت دفعه بعد که توهین کرد چطوری جوابشو بدم ...

بنظر من جواب همچنین ادمیو نباید داد چون خطرناکتره و فقط باید راه رو برای جدا شدن باز کرد 

من کار میکردم ولی دو سال توی ازدواجم کار نکردم 

وقتی مطمئن شدم باید جدا شم دوباره کار پیدا کردم 

و چند ماه بعدم جدا شدم 

من خودم جدا شدم برگشتم خونه پدریم و مشکلی نبود ولی میدونستم که کسی پول بهم نمی‌ده 

ولی اینکه خودم پول داشتم خیلی مهم بود 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا عین خودش زد بزنش بزار بفهمه عین خودش شدی حتی اگه زد سرتم شکست اون وقت دیگه بچتو بردار بزن ...

کاش زودتر باهات آشنا میشدم یه کم جسارت پیدا میکردم 

زندگی زیباست ولی خیلی بی رحم 

عزیزم 

به خدا مردای این مدلی خیلی بزدلن

نترس تورو خدا نترس

اگه زد خونی و مالیت کرد بزن بیرون برو خودتو یه جا قایم کن ببین چجوری به غلط کردن بیفته

برو ازش شکایت کن ببین قانون چه پوستی ازش بکنه 

ولی حداقل نزده نرو تو هم بزنشو تمام این سالهایی که بهت ظلم کردو به روش بیار

بزار بفهمه این تو بمیری دیگه از اون تو بمیریا نیست 

مرگ یک بار شیون یک بار

بالاتر از سیاهی که رنگی نیست

الان این کارای این مرد یعنی سیاهی 

بزن به دل ترس و جلوش بایست 

من مثل تو ۲۰ سال سکوت کردم سالی یکبار میزد اما دعوا بود دیدم اونقدر احترام گذاشتم چی خوبی در حقم کرد جز پرو ترش کرد این سری ک میخواست بزنه منم بلند شودم سریع خودم رو ب کاردهای  آشپز خونه رسوندم گفتم جرات داری بیا بزن تا یکی بزنم توی شکمت بسته سکوت کردم پرو شودی رفت نشست دیگه اما فقط لخاطر ترسوندنش بود چون میدونم اگر میزدم باید میرفتم زندان بچهام چی میشه اما از یک جایی باید بلند شود 

اگر دیدی زدنت و خطرناک شد سریع به پلیس زنگ بزن یک بار این کارو کنی جوری شکه میشه که خدا میدونه 

بعدشم با همون گزارش پلیس برو پزشک قانونی

من مثل تو ۲۰ سال سکوت کردم سالی یکبار میزد اما دعوا بود دیدم اونقدر احترام گذاشتم چی خوبی در حقم کرد ...

دمت گرم 👏

یاد سحر قریشی افتادم

میگفت تتلو منو میزد منم هیچی نمیگفتم

گفت یه روز پاشدم جوری زدمش که رفت با برف سال دیگه بیاد گفت دیگه از اون لحظه جرات نکرد و بهم اجازه داد که برم

از یه جایی به بعد دیگه باید تمومش کرد باید از قالب و نقش قربانی بودن بیرون اومد 

بسه هر چی زن های جامعمون نقش قربانی رو بازی کردن 

یه خواستگار داشتم خوشگل و خوش قیافه بود ولی بهم گفت ناراحت بشم فحش میدم  به خاطر این حرفش دودل ...

همون نامزدی منو‌زد فوش داد ولی من بخاطر حرف بابام کوتاه اومدم و سکوت کردم همون موقع باید دهنشو سرویس میکردم که به اینجا نکشه

زندگی زیباست ولی خیلی بی رحم