2777
2789
عنوان

شوهر بد دهن

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 52 پست
منم دقیقا مثل مامانمم راست میگی بخدا  من لال باشم دخترمم فردا روزی مثل خودم لال میمونه از خودش ...

ببین تو رو قرآن این زنجیره مظلوم واقع شدن رو از خودتون قطع کن

بزار دخترت بفهمه هیچ کس هیچ کس حق نداره بهش توهین کنه

بزار بفهمه کتک خوردن و توهین شنیدن حقش نیست حتی به خاطر خدا حتی به خاطر زندگی

جلوش از حق خودت دفاع کن و تو خلوت به دخترت بگو تو ارزشمند ترین مخلوق خدایی هیچ کس حق نداره بهت ظلم کنه توهین کنه یا جسارت کنه حتی همسرت 

بهش بگو اگر جایی بهت توهین شد و یا ارزشتتو ندونستن برو از اونجا حتی اگه اونجا زندگی متاهلیت باشه 

بهش یاد بده که قراره یک بار زندگی کنه و انقدر ارزشمنده که هیچ کس اجازه نداره عزت نفس و شخصیتشو پایمال کنه

هیچ کدوم از ائمه و هیچ جای دینمون نبوده که جلوی ظالم سر خم کرده باشن 

حضرت زینب که یه خانم بود رفت تو دل یه شهر و یه لشکر آدم بی صفت شروع کرد به دفاع کردن از حق خودش و خاندانش و سخنرانی کوبنده کردن

جلوی ظلم به خودت و بچت رو بگیر حتی اگه به قیمت گرسنه موندن و بی خونه موندنت تموم بشه

مطمئن باش خدایی که برای یه موجود ریز ته اقیانوس روزیشو مقدر کرده تو و فرزندتو هرگز به حال خودش رها نمیکنه 

خدا هم راضی نیست که تو کوتاه بیای در مقابل ستمگر

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین تو رو قرآن این زنجیره مظلوم واقع شدن رو از خودتون قطع کن بزار دخترت بفهمه هیچ کس هیچ کس حق ندا ...

باور کن خودم از خودم بدم میاد بخاطر سکوت کردنم  چون خودم این مرد انتخاب کردم  همش ترسیدم چیزی بگم چون پدرم راضی نبود و رفتم ترسیدم حرفی بزنم  الان واقعا از خودم خجالت میکشم که چرا اینقدر توهین تحقیر شدم ولی ادامه دادم

زندگی زیباست ولی خیلی بی رحم 
ببین تو رو قرآن این زنجیره مظلوم واقع شدن رو از خودتون قطع کن بزار دخترت بفهمه هیچ کس هیچ کس حق ندا ...

چقدرحرفاتون خوبه واقعا. من واستاترکم آوردیم میترسیم ازآینده براهمین کوتاه میایم سکوت میکنیم. بدم میادازخودم که چراوایسادم کتک میخورم فحش وتوهین میشنوم بدون دلیل. بدون هیچ گناهی. چراگیرِ یه آدم ظالم وخدانشناس افتادیم.

باور کن خودم از خودم بدم میاد بخاطر سکوت کردنم  چون خودم این مرد انتخاب کردم  همش ترسیدم چ ...

عیبی نداره هممون تو زندگیمون انتخاب اشتباه داشتیم

اشتباه کردن حق آدمیزاده

شما یه کفش میخری میبری خونه میبینی تنگته خیلی هم گرون خریدیش ولی پاهاتو زخم میکنه

چون گرون خریدیش بازم پات میکنی؟ 

یک بار پات کنی پات خون بیاد حاضری بازم پات کنی ؟ حالا هر چقدرم براش پول داده باشی

میزاریش تو کمدت یه گوشه خاک بخوره یا میدیش به یکی دیگه 

اینم همونه

کی به ما گفته زنِ خوب بودن یعنی تو سری خوردن؟

حضرت زهرا چرا پشت در قرار گرفت؟ 

چون رفت حق خودشو پدرشو کخ باغ فدک بود بگیره 

چون برای حقش جنگید میرفت سراغشون و بهشون اعتراض میکرد 

کجای دین ما زن ها سکوت کردند و تو سری خوردن 

بِکَن این دندون لقو

هر جا دیدی گفتن یه زن سلیطه ست بدون اون زن بی گناهه و صداش برای گرفتن حقش بالا رفته

یه برچسب حیا چسبوندن به ما که صدات در نیاد بشین زندگیتو کن

اگه فقط خودت بودی اختیار زندگیتو داشتی

ولی الان داری به اون دختر طفل معصوم هم ظلم میکنی 

من همسر قبلیم اینطور بود خب راه درمان ندارن معمولا چون همکاری نمی‌کنن و میگن تقصیر شماست که اونا عص ...

بچه هم داریم

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین

و منی که تنها ۳ روز از ازدواجم می‌گذشت و بددهنی و دست به زن داشتنش رو دیدم و خیلی رفتار های دیگه ولی بازم زندگی مو نجات دادم و اومدم خونه پدریم و الان حتی یه درصد هم‌پشیمون نیستم چون اگه میموندم قطعا میکشت منو زیر دست و پاهاش

البته خانواده حامی دارم و بابتش شکرگزارم

چقدرحرفاتون خوبه واقعا. من واستاترکم آوردیم میترسیم ازآینده براهمین کوتاه میایم سکوت میکنیم. بدم میا ...

عزیز دل من خدا به بنده هاش "اختیار" داده

شما اختیار اینو داری که زندگیتو با همین تحقیر و از بین رفتن عزت نفست و شخصیتت ادامه بدی یا یه جا دیگه قد علم کنی و جلوش بایستی و نزاری دیگه بهت توهین و جسارت بشه

شما انقدر ارزشمندی که حرمتت از حرمت خونه خدا هم بالاتره 

اون مرد نفهم باید بفهمه که دیگه روزگار ظلم و ستم و خاموش بودن تموم شده

این زندگی که توش فحش و تحقیر و کتک باشه که عاقبتی نداره

حداقل از عزت نفس و اصالت و شخصیتت دفاع کن که اگه یه روزی تمومش کردی سرت پیش خودت پایین نباشه

جلوی ظالم که نمیشه کوتاه اومد

کوتاه اومدن و مشایعت با آدم نفهم و ستمگر عین خود همون ظلمه

شما نهج البلاغه رو بخون ببین حضرت علی چقدر گفته مظلوم همون ظالمه از حقتون دفاع کنید جلوی ظالم مدارا نکنید

کاش منبع درآمد پیدا کنید تا راحت تر تصمیم بگیری

ببین شده سوپ درست کن بفروش آش درست کن بفروش تو خونه سبزی خشک کن سبزی پاک کن هر کاری هر کاری بکن ولی نزار عزت نفستو یه مردی که از مردونگی بویی نبرده زیر سوال ببره

باور کن خودم از خودم بدم میاد بخاطر سکوت کردنم  چون خودم این مرد انتخاب کردم  همش ترسیدم چ ...

منم خودم انتخاب کردم بجزاینا شوهرعوضی من بشدت خسیسه دوروزه قندندارم چایی بخورم ازسردرد دارم میمیرم

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

یه خواستگار داشتم خوشگل و خوش قیافه بود ولی بهم گفت ناراحت بشم فحش میدم  به خاطر این حرفش دودل شدم هنوزم بعضی وقتا بهش فکر میکنم میگم شاید درست میشد یا فحش زیاد نمی‌داد میشد باهاش زندگی کرد    

ولی بعدش پشیمون میشم فکر میکنم این دیگه خیلی میخواست خیال خودش رو راحت کنه که از اول گفت فحشم میدم که بعدا اعتراض نکنم  

خداییش سخته اگه میشه باهاش صحبت کن یا یه جوری آرومش کن بددهنی نکنه

نمیدونم به نظرم مردا رو باید به قول معروف ریشخند کرد

خدا کمکت کنه همونی بشه که میخواهی

عیبی نداره هممون تو زندگیمون انتخاب اشتباه داشتیم اشتباه کردن حق آدمیزاده شما یه کفش میخری میبری خ ...

دقیقا ب دخترمم ظلم میکنم همونجور که مادرم به من ظلم کرد بنظرت دفعه بعد که توهین کرد چطوری جوابشو بدم 

زندگی زیباست ولی خیلی بی رحم