2777
2789

الان بخواب 9 صبح تا 2 بخون 

2تا 4 بخواب 

4 تا 9 بخون

بعدش استراحت کن و دوش بگیر و بخواب

فردا ھم بہ ھمین روال

قول میدم بالا 15 میشی اگہ بادقت بخونی

مفھومی بخون حفظ نکن

شکل ھا رو دریااب

خیلی مھمن چہ کنکور چہ نھایی

فصل بہ فصل بخون از پر بارم ھا شروع کن

20 تا نمونہ سوال حل کن 

تست اصلا نزن

سراغ کتاب کار و فیلم ھم نرو

خیلی بخون 

زیست ضریب خیلی بالایی دارہ 

بہ فکر امتحانای قبلت نباش

راستی سوالی داشتی بگو کمکت کنم (از کتاب منظورمه ھر جاییو نفھمیدی ھمینجا ازم بپرس)

کاربر آقا ھستم                                                                      برام دعا کنید بتونم ی رتبہ خوب بیارم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

امتحانت ۱۶ امه  چرا بجای استرس الانو نمیخوابی تا فردا بخونی و همینطور پسفردا  هفت تا فصل ...

انقد حرص خوردم توی همین ۴تا امتحان ۵ ۶ کیلو کم کردم زیره چشمام گود افتاده از بس ۳ خوابیدم ۵و۶ بیدار شدم

نمیتونم طراحای سوالو درک کنم که بابا جان چرا من باید دانشم به اندازه تویی باشه که کارشناسیه این رشترو داری هزار بار مطلبو جوییدی

اخه چی میتان از جونه ما 

ماام ادمیم 

انقد که استرسو فشار زیاده ادم کم میاره

بعد انتظار دارن با این شیوه فیلسوف و دانشمندم بشیم

ادمو از درس و مدرسه فراری میکنن

انقده میترسم مدیرمون از هممون تعد گرف زیر ۱۵ نشیم الان با این امتحان فیزیکو شیمی ک اینا گرفتن فک کنم ...

واای اره خدا کنه پاس شیم فقط

مدرسه دولتی؟ یا تیزهوشان؟

تازه من 11 ام زیستمون 9 فصل 

خوندی چیزی؟منم یازدهمم

پشت سر هردختر موفقی دختری که تصمیم گرفته روی پای خودش وایسته🌿🌈 اگه به چیزی فکر کردی یعنی شده براش تلاش کن بهش میرسی♥️                          مامان از روزی که رفتی شادی های ازته دلم منو هم باخودت بردی...1401/8/9💔😞ميشه واسه شادی روحش صلوات بفرستین؟
انقد حرص خوردم توی همین ۴تا امتحان ۵ ۶ کیلو کم کردم زیره چشمام گود افتاده از بس ۳ خوابیدم ۵و۶ بیدار ...

یچیزی بگم 

نمیخوام ته دلتو خالی کنم ولی انقد به خودت تو دهم فشار نیار 

یازدهمی هم وجود داره اونوق هیچ نیرویی واس اونموع نداری افت میکنی خدایی نکرده 

مثلا الان یازدهم زیستش ۹ تا فصله 

دهم ۷ تا 

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸