2777
2789
فصل 3 و 4 و 6 الانم پنجم :))) 

منم سه فصل خوندم ۶و۸و۹ الانم ۷ رفتم

اونایی که سخت تره بارم زیادداره روالویت بزار فصل ۷ و۸ و۹ خیلی مهمه

پشت سر هردختر موفقی دختری که تصمیم گرفته روی پای خودش وایسته🌿🌈 اگه به چیزی فکر کردی یعنی شده براش تلاش کن بهش میرسی♥️                          مامان از روزی که رفتی شادی های ازته دلم منو هم باخودت بردی...1401/8/9💔😞ميشه واسه شادی روحش صلوات بفرستین؟
منم سه فصل خوندم ۶و۸و۹ الانم ۷ رفتم اونایی که سخت تره بارم زیادداره روالویت بزار فصل ۷ و۸ و۹ خیلی م ...

وای ارههه لعنتی دیروز خاستم فصل 7 رو بخونم انقد سخت بود ب سرم.. چون عصرم بود حس میکردم زیاد کشش ندارم.. برا همین گفتم حداقل فصل‌های دیگه رو بخونم یچیزی خونده باشم.. الان قراره بعد 5 7 رو بخونم ک برام سنگینه.. 8 هم یخورده سنگینه برام.. 

Intj- بااحترام کسی جز استارتر ریپلای نزنه.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای ارههه لعنتی دیروز خاستم فصل 7 رو بخونم انقد سخت بود ب سرم.. چون عصرم بود حس میکردم زیاد کشش ندار ...

۸ و۹ بیشترحفظیه مطالبش

زیادنیازی به مفهومی خوندن نداره ولی۷‌...💔😑

ولی میتونم وقت داریم تاشب فردا هم نمونه سوال حل کنیم

پشت سر هردختر موفقی دختری که تصمیم گرفته روی پای خودش وایسته🌿🌈 اگه به چیزی فکر کردی یعنی شده براش تلاش کن بهش میرسی♥️                          مامان از روزی که رفتی شادی های ازته دلم منو هم باخودت بردی...1401/8/9💔😞ميشه واسه شادی روحش صلوات بفرستین؟
۸ و۹ بیشترحفظیه مطالبش زیادنیازی به مفهومی خوندن نداره ولی۷‌...💔😑 ولی میتونم وقت داریم تاشب فردا ...

آره من کلا فردا رو گذاشتم برا سوال.. امروز قراره بخونمش اگه هم نتونستم دیگه نهایتا ی فصل بمونه برا فردا ک صبح بخونمش بعد برم سوال حل کنم عالی میشه 

آره من کلا فردا رو گذاشتم برا سوال.. امروز قراره بخونمش اگه هم نتونستم دیگه نهایتا ی فصل بمونه برا ف ...

اره منم

انقد استرس دارم که نگو الانم خوابم میاد یه لیوان قهوه خوردم بازم خوابم میاد

الان امتحاناتموم بشه تمام طول شب وروز عین جغدمیشم😐

اره منم  انقد استرس دارم که نگو الانم خوابم میاد یه لیوان قهوه خوردم بازم خوابم میاد الان امت ...

باور کن منمممم حتی رو میز خابم میبره.. دوستامم گفتن همینطورن:))