اونایی که سخت تره بارم زیادداره روالویت بزار فصل ۷ و۸ و۹ خیلی مهمه
پشت سر هردختر موفقی دختری که تصمیم گرفته روی پای خودش وایسته🌿🌈 اگه به چیزی فکر کردی یعنی شده براش تلاش کن بهش میرسی♥️ مامان از روزی که رفتی شادی های ازته دلم منو هم باخودت بردی...1401/8/9💔😞ميشه واسه شادی روحش صلوات بفرستین؟
منم سه فصل خوندم ۶و۸و۹ الانم ۷ رفتم اونایی که سخت تره بارم زیادداره روالویت بزار فصل ۷ و۸ و۹ خیلی م ...
وای ارههه لعنتی دیروز خاستم فصل 7 رو بخونم انقد سخت بود ب سرم.. چون عصرم بود حس میکردم زیاد کشش ندارم.. برا همین گفتم حداقل فصلهای دیگه رو بخونم یچیزی خونده باشم.. الان قراره بعد 5 7 رو بخونم ک برام سنگینه.. 8 هم یخورده سنگینه برام..
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
وای ارههه لعنتی دیروز خاستم فصل 7 رو بخونم انقد سخت بود ب سرم.. چون عصرم بود حس میکردم زیاد کشش ندار ...
۸ و۹ بیشترحفظیه مطالبش
زیادنیازی به مفهومی خوندن نداره ولی۷...💔😑
ولی میتونم وقت داریم تاشب فردا هم نمونه سوال حل کنیم
پشت سر هردختر موفقی دختری که تصمیم گرفته روی پای خودش وایسته🌿🌈 اگه به چیزی فکر کردی یعنی شده براش تلاش کن بهش میرسی♥️ مامان از روزی که رفتی شادی های ازته دلم منو هم باخودت بردی...1401/8/9💔😞ميشه واسه شادی روحش صلوات بفرستین؟
آره من کلا فردا رو گذاشتم برا سوال.. امروز قراره بخونمش اگه هم نتونستم دیگه نهایتا ی فصل بمونه برا ف ...
اره منم
انقد استرس دارم که نگو الانم خوابم میاد یه لیوان قهوه خوردم بازم خوابم میاد
الان امتحاناتموم بشه تمام طول شب وروز عین جغدمیشم😐