2777
2789
عنوان

گاهی ...یادی ...نگاهی.....

6 بازدید | 22 پست

وسط روزمرگی هام بودم ...از مهمونی تولد برگشتیم....لباسهامو عوض کردم و صورتم رو شستم و  خوشحال از اینکه فردا تعطیله گوشی به دست دراز کشیدم ...یکدفعه یک آن از ذهنم رد شدی ....چرا ؟! شاید چون امروز با شوهرم از اولین محل قرارم با تو  رد شدم ..۶۰۰ کیلومتر اومده بودی که دو ساعت همو ببینیم و بری ....

با خودم مرور کردم که چند ساله ندیدمت ...آره ۱۵ سال ....یه دختر ۲۲  ساله بودم که آشنا شدیم و الان داره ۴۰ سالم میشه....

و گذشت .... تموم اون روزها غم ها شادی ها  خاطرات گذشت ....

تا کی این یک آن یاد تو افتادن ها ادامه داره ...

یعنی تو هم گاهی به من فکر میکنی؟!

خنک آن قماربازی که بباخت هر چه داشت و نماند هیچش الا هوس قمار دیگر.....(با اندکی تغییر)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یعنی عاشق شوهرت نیستی؟؟

دوستش دارم . براش ارزش قائلم....باهاش آرامش دارم...ولی عاشق نه ....

هیچ وقت اون عشق برام تکرار نشد 

خنک آن قماربازی که بباخت هر چه داشت و نماند هیچش الا هوس قمار دیگر.....(با اندکی تغییر)
وای خدا اگ منم نتونم فراموش کنم چ کنمم

فراموش نمیشه 

چیکارش داری 

مثل یه راز گوشه دلت میمونه ....گاهی سر میزنی بهش ...مظلوم و آروم میشینه اون گوشه موشه ها و میره تو حاشیه ..... و زندگیت رو میکنی ....

فراموش نمیشه  چیکارش داری  مثل یه راز گوشه دلت میمونه ....گاهی سر میزنی بهش ...مظلوم و آ ...

دارم میمرم جلو چشاش عروسی کرد الانم داره بابا میشه دارم میمیرم حسرتش میکشه منو

اینک یکی دیگ اومد نشست جام اینک خدا هیچی نگفت وااای خدایا اینک دیگ نمیتونم کسی رو بخوام دارم میمیرم

اگه یادم نرفت هیچ وقت چی  اگه عادت نکردم  اگه نتونستم واقعا دیگه عاشق شم  اگه مهرش ...

سعدی به روزگاران مهری نشسته بر دل 

بیرون نمی‌توان کرد الا به روزگاران ....

زمان همه چی رو کمرنگ میکنه ....اوایل هر لحظه به یادشی....از همه چی خاطره داری ...کم کم کمرنگ میشه ...بعد ۱۰ سال شاید چنددماهی یکبار یادش بیفتی .....اما هنوز هست ....تا همیشه هست ....