2777
2789
عنوان

گاهی ...یادی ...نگاهی.....

| مشاهده متن کامل بحث + 8 بازدید | 22 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دارم میمرم جلو چشاش عروسی کرد الانم داره بابا میشه دارم میمیرم حسرتش میکشه منو اینک یکی دیگ اومد نش ...

میگذره .....سخت و جانسوز .....ولی میگذره .....حالا که دیگه سهمت نیست بیشتر باید تلاش کنی فراموشش کنی .....

خنک آن قماربازی که بباخت هر چه داشت و نماند هیچش الا هوس قمار دیگر.....(با اندکی تغییر)

اسی من چون عاشق شعر و متن قشنگم ...فک کردم شعره و متنه  ..خیلی ناراحت شدم...اگه واقعاحالت اینه

پروردگار من ... مهربون خدای بی منت ...ویژژژژه هوای بچه هامو داشته باش ..خودت مراقبشون باش ..خدایا من به خیر تو امید دارم ...

اسی من چون عاشق شعر و متن قشنگم ...فک کردم شعره و متنه  ..خیلی ناراحت شدم...اگه واقعاحالت اینه

عزمزم.....پس طبع لطیفی داری ...امیدوارم هیچ وقت تجربه نکنی....

هر چند زندگی بدون تجربه عشق بی معنیه ....بدون غم عشق چیزی کم داره .....پشیمون نیستم از تجربه اش ....چشم و دلم سیر شد !!!!!

خنک آن قماربازی که بباخت هر چه داشت و نماند هیچش الا هوس قمار دیگر.....(با اندکی تغییر)
عزمزم.....پس طبع لطیفی داری ...امیدوارم هیچ وقت تجربه نکنی.... هر چند زندگی بدون تجربه عشق بی معنیه ...

ممنون 

پروردگار من ... مهربون خدای بی منت ...ویژژژژه هوای بچه هامو داشته باش ..خودت مراقبشون باش ..خدایا من به خیر تو امید دارم ...