2777
2789
عنوان

گاهی ...یادی ...نگاهی.....

| مشاهده متن کامل بحث + 11 بازدید | 22 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دارم میمرم جلو چشاش عروسی کرد الانم داره بابا میشه دارم میمیرم حسرتش میکشه منو اینک یکی دیگ اومد نش ...

میگذره .....سخت و جانسوز .....ولی میگذره .....حالا که دیگه سهمت نیست بیشتر باید تلاش کنی فراموشش کنی .....

خنک آن قماربازی که بباخت هر چه داشت و نماند هیچش الا هوس قمار دیگر.....(با اندکی تغییر)

اسی من چون عاشق شعر و متن قشنگم ...فک کردم شعره و متنه  ..خیلی ناراحت شدم...اگه واقعاحالت اینه

پروردگار من ... مهربون خدای بی منت ...ویژژژژه هوای بچه هامو داشته باش ..خودت مراقبشون باش ..خدایا من به خیر تو امید دارم ...

اسی من چون عاشق شعر و متن قشنگم ...فک کردم شعره و متنه  ..خیلی ناراحت شدم...اگه واقعاحالت اینه

عزمزم.....پس طبع لطیفی داری ...امیدوارم هیچ وقت تجربه نکنی....

هر چند زندگی بدون تجربه عشق بی معنیه ....بدون غم عشق چیزی کم داره .....پشیمون نیستم از تجربه اش ....چشم و دلم سیر شد !!!!!

خنک آن قماربازی که بباخت هر چه داشت و نماند هیچش الا هوس قمار دیگر.....(با اندکی تغییر)
عزمزم.....پس طبع لطیفی داری ...امیدوارم هیچ وقت تجربه نکنی.... هر چند زندگی بدون تجربه عشق بی معنیه ...

ممنون 

پروردگار من ... مهربون خدای بی منت ...ویژژژژه هوای بچه هامو داشته باش ..خودت مراقبشون باش ..خدایا من به خیر تو امید دارم ...