2777
2789
عنوان

شاید خیانت...

| مشاهده متن کامل بحث + 42648 بازدید | 403 پست

دوستش؟؟   خودش گوشی نداره؟   واقعا چه بهونه مسخره ای

روی اسب باله دار تویی تنها تکسوار💕😌عشقِ رویایی من😍تویی عشق موندگار 😍 ❤️ فصل بارونه و عشق رو غبار نسترن😌منوتوعاشق هم😌😍توی خواب گل شدن❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بهترين كار اينه كه متوجه قبح كارش بشه يا متوجه اش كني و ببخشيش،ولي اگه نميتوني فراموش كني و از اون د ...

آخه سه بار ازش خیانت دیدم.اخریش اردیبهشت بود.دس رو قران گذاشت.ولی من که چاره ای جز ساختن ندارم.هم بخاطر پسرم هم بخاطر گذشتم.چون قبلا تو عقد طلاق گرفتم

فكر نكنم هيچ دردي بدتر از درد خيانت براي يه زن باشه

اره واقعا..

روی اسب باله دار تویی تنها تکسوار💕😌عشقِ رویایی من😍تویی عشق موندگار 😍 ❤️ فصل بارونه و عشق رو غبار نسترن😌منوتوعاشق هم😌😍توی خواب گل شدن❤️

علاوه بر کاری که اسکار گفت یه سیم بخر به شوهر خودت پیام بده من فلانیم خطمو عوض کردم دیگه به این خط پبام بده. مچ هردوتاشونو بگیر

چقدر خوبه آدم دوست صمیمیش جاریش بشه! همیشه همبن جور دوست میمونیم! هورا!
آخه سه بار ازش خیانت دیدم.اخریش اردیبهشت بود.دس رو قران گذاشت.ولی من که چاره ای جز ساختن ندارم.هم بخ ...

بمیرم الهی...

پدر و مادرش بنده خداها چه کناهی دارن بعد از یکسال اومدن دیدنی حالا اینا زهرشون کنن

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍
آخه سه بار ازش خیانت دیدم.اخریش اردیبهشت بود.دس رو قران گذاشت.ولی من که چاره ای جز ساختن ندارم.هم بخ ...

ای وای من! پس تجربه خیانتو داره🤐

امان ازبیکاری😔 یعنی دنیابه این بزرگی فقط کاربراهمسرمن نیست😭

خوب طلاق گرفته باشی واااااا این چه حرفیه 

طلاق گرفتی خدای نکرده زبونم لال زنا که نکردی....

یه دوست پسر غیرتی بدین بهش خیانت کنم یه جوری بزنه تو دهنم پاره شه خون بیاد ازش دیه بگیرم؛میخوام دندونام رو درست کنم پول ندارم٬ بخدا مجبورم.