2777
2789
عنوان

شاید خیانت...

| مشاهده متن کامل بحث + 42648 بازدید | 403 پست

اگه واقعن میخوای بفهمی و چت کنی

خب اول سلام کن و شرو کن لوس بازی

جوری ازش بپرس که اسم شوهرتو یگه که بفهمی واقعن باشوهرته یا کسی دیگه

مثلن بگو تو عشق کی؟

که اونم اسم بگه

🙃

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

شمارشو سیو کن تکست بده با گوشی خودت که من فلانیم زنم شک کرده به این خط پی ام بده بعد این

دمت گرم بااين مغزت 😂

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

اگه گف نه من نمیشناسم اصرار کن بگو عدا تنگارو در نیار دیگه بابا فلانیم خودتو لوس نکن و از این حرفا بازم گف نه اسم دوس شوهرتو بگو 😐😐😐اگه گف ععع تویی بدون شوهرت راست گفته

یه دوست پسر غیرتی بدین بهش خیانت کنم یه جوری بزنه تو دهنم پاره شه خون بیاد ازش دیه بگیرم؛میخوام دندونام رو درست کنم پول ندارم٬ بخدا مجبورم.  
شمارشو سیو کن تکست بده با گوشی خودت که من فلانیم زنم شک کرده به این خط پی ام بده بعد این

اره اسکار درست میگه همین کار بکن.سعی کن خونسرد باشی پدر و مادرت نباید بفهمن و ناراحت شن

رویایی دارم از جنس آزادی....
خدایی عجب راه حلی دادی!!!!!!خب فردا شوهرش زنگ میزنه به زنه میفهمه که

خوب امشب مهمه دیگه اگه بفهمه خیانته بزنه شوهرشو بپکونه

یه دوست پسر غیرتی بدین بهش خیانت کنم یه جوری بزنه تو دهنم پاره شه خون بیاد ازش دیه بگیرم؛میخوام دندونام رو درست کنم پول ندارم٬ بخدا مجبورم.  

فكر نكنم هيچ دردي بدتر از درد خيانت براي يه زن باشه

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼