2777
2789
عنوان

شاید خیانت...

| مشاهده متن کامل بحث + 42648 بازدید | 403 پست

دفعه های قبلی خیلی راحت ازش گذشتی نه؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا نمیفهمم یعنی چی کاری نکن تا پدرت اینا برن؟تا نفهمن؟اگه شوهرش همچین چیزی میدید چیکار میکرد؟چرا ا ...

ببین خب من خودم میذارم جای پدرش خیلی شوکه میشم ک مهمون خونش باشم و همچین چیزی بشنوم.اصلا نباید بزاره الان که خونشن بفهمن.به نظرم ممکنه حتی دور از جون سکته کنن چون معلومه انتطار ندارن

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
اصلا نمیفهمم یعنی چی کاری نکن تا پدرت اینا برن؟تا نفهمن؟اگه شوهرش همچین چیزی میدید چیکار میکرد؟چرا ا ...

دوست عزیز وقتی مطمئن نیست شیپور بگیره دستش دادار دودور راه بندازه؟

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

خدا اون روزو نیاره برام. ولی وقتی این چیزا میشنوم با خودم میگم اگه برا من پیش بیاد میتونم ببخشم و فراموش کنم. برام وحشتناکه و پراز حس بد حتی فکرش. ..

کلا ما زنا زود میبخشیم ولی هیچوقت هیچوقت فراموش نمیکنیم.  ..

نمیدونم چی بگم بهت چون حتی تصورش هم برام حس بدی داره نمیدونم چی بگم حالتو خوب کنه

پس كار خودش بوده چون قبلا هم خيانت كرده ببين از من ميشنوي از دختره شكايت كن بذار بفهمه يه من ماست چقدر كره داره اينجور دخترارو بايد نقره داغ كرد تا دگ از اين غلذا نكنن و نيان تو زندگي مرد متاهل

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

بفهمی خیانت کرده طلاق میگیری؟ 

اگر طلاق نمیگیری پس به رو خودت نیار. چون اگه‌مطمئن شی و ببخشیش فقط قبح کارو ریختی. و روی شوهرت تو روت وا میشه.

این کار عقلانیه چون گفتی مشورت میخوای.‌خودم به شخصه وجود این برخورد رو ندارم.

نگاه کن ببین دختره هم بهش پا داده یا فقط شوهرت داشته به زور ارتباط میگرفته؟

اخه اون یه خطی که نوشتی انگار دختره بهش پا نمیده

برا سالم و صالح بودن نی نی م یه صلوات میفرستین؟❤

ی روانشناسی میگفت نزارین شوهراتون بفهمن که از چیزی بویی بردین البته در مرحله اول

برید بهشون بگید دوست من شوهرش همچین کاری کرده و با من مشورت کرده که باهاش چیکار کنم

اینجوری غیر مستقیم شوهرتونو تذکر میدین

نباید قبح این کارا ریخته بشه که دیگه عادی باشه و راحت این کارارو انجام بدن

خدایا دوست دارم  

البته خوب مگه با خیانت مرد میشع جدا شد؟؟؟میگه صیغه کردم دیگه 

چه بدونم والا😓😓😓😓

یه دوست پسر غیرتی بدین بهش خیانت کنم یه جوری بزنه تو دهنم پاره شه خون بیاد ازش دیه بگیرم؛میخوام دندونام رو درست کنم پول ندارم٬ بخدا مجبورم.