2777
2789
عنوان

شاید خیانت...

| مشاهده متن کامل بحث + 42648 بازدید | 403 پست
شايد خيلي ها موافق نباشن با حرفام من بهم خيانت شده و الانم خدا رو شكر مشكلي ندارم شوهرم جلسات روانشن ...

خوش به حالتون كه حداقل شوهرتون قبول كرده و پيش روانشناس ميره ، خدا رو سكر كه پشيمونه😔

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز

من خودم بشخ با شماره خودم پیام میدادم ک زنم فهمید ب این خط بزنگ اگردیدم ک طرف  رغیقشه ک تهدید ب شکایت وپلیس،اما بامدرک از زنه تهدیدمیکردم اونم با تلفن عمومی ،وبعدشم زندگی جفتشون رو ب اتیش میکشوندم تابفهمن خیانت مسعله کوچیکی نیست من ب راحتی ازش ن میگذشت

من چاییم ک سرد میشه رو دور میریزم🍀حالا فک هرچقد سردترباشی جذاب تری..هه💎پناه💎

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزيزم ب نظر من اگه ميخواي بفهمي قضيه چيه و اينكه خودتم گوشي نداري همين الان ك گوشي شوهرت دستته ب دوستت يا اشنايي چيزي ك بهش اطمينان داري و يا از يكي از همين سايت ك شرايطشو داره خواهش كن ك با شماره شوهرت ت ل گ ر  ام نصب كنن و تو كد رو براش بفرست و بزار ك تو گوشي اون طرف نصب باشه تا وقتي شوهرت ديد ابا از اسياب افتاده و شروع كرد ب چت دوباره با اون خانوم بتوني مچشو بگيري،فردا صبحم پاشو ببرش يه گوشه بهش بگو قسم بخور ك كار تو نبوده و وقتي قسم خورد وانمود كن ك باور كردي و ديگه هم پيشو نگير تا وقتي از طريق چتاش دستش رو شه.. مطمعن باش اينجوري همه چي رو ميشه ك اميدوارم خلاف اين چيزي ك فكر ميكني باشه ..

يه چيزي ميكم لطفا نريزين سرم   نظرمه. و شوهره خودمم جز همين دستس همه همكاراشم ميبينم  نود ...

راست میگی حرف حساب جواب نداره یه فامیل بابام اینا نگهبان بیمارستان بود خاک برسر فقط خوش تیپ بود اضاع مالی زیرصفر  بچه یک ساله داشت دختره دانشجوی پزشکی عاشقش میشه خیانت میکنه کاری میکنن طلاق میگیره بعد دختره دانشجو ولش میکه

احساسات بیان نشده ؛هیچ وقت فراموش نمی شوند

عزیزم‌هر کاری هم میخوای بکنی بزار بعد رفتن خانوادت گناه دارن اصلا شاید واقعا دوست شوهرت بوده ..وگرنه شوهرت حتما پاک میکرد نگران نباش 

آخه این انصافه؟ حالا که پر از حرفیم دیگه زنگ انشا نداریم 😖

ببخشید اگه گوشیت سادس چه جوری تو سایت هستی ؟ با گوشی شوهرت ؟...به نظر من در اولین فرصت برای خودت یه گوشی بخر و تلگرامشو هک کن ازش مدرک جمع کن 

آخه این انصافه؟ حالا که پر از حرفیم دیگه زنگ انشا نداریم 😖

بعضیا با کاراگاه بازی احمقانه حال ادمو بهم میزنن خدایی

مطمئن باش رفته تو تراس با همون صحبت کرده و بهش راپورت داده که اگه تماسی چیزیبود جواب نده

بنظرم یه خط بی سند جور کن

بهش مسیح بده بگو لین خط جدیدمه

مخفیه و این حرفا

تا چند روز باش در تماس باش بصورت مسیج که مطمئن شی جریان از چه قراره

البته اگه بعدش جدا میشی

اگه نمیشی که بیخیال بشو و به روش نیار وگرنه روزی میرسه که با همون زن از خونه خودت بندازت بیرون و زجرت بده

اگه نمیخوای جدا شی باید کاری کنی همیشه بت سواری بده

🙃
اون دختر پست وقتی میدونه همسر شما زن و بچه داره نباید انقد آشغال باشه. و قطعا میدونه وقتی شوهرت رفته ...

عزيزدلم مسئله همينه كه ما خانوما دلمون براي همجنس خودمون نميسوزه بهش رحم نميكنيم وگرنه مردا كه ول معطلن...

خدايا شكرت كه كارن و به من دادي
عزیزم‌هر کاری هم میخوای بکنی بزار بعد رفتن خانوادت گناه دارن اصلا شاید واقعا دوست شوهرت بوده ..وگرنه ...

عزیزم این یه دروغیه که همه مردای خیانتکار میگن بعد شوهرشونم قبلا خیانت کردن تابلو خودش بوده متاسفانه

(یازده سال درانتظارتوام دخترگلم پسرخوشگلم )😘😍آه ازدستت نی نی سایت ۳ساله هی میخام وارد آکانتم بشم نمیشه اخطارمیده.ولی مرسی که شد بالاخره😂

من انقدر از همسرم خیانت دیدم که دیگه برام عادی شده. این و جدی میگم. اوایل خودزنی میکردم ولی درست بشو نیست منم دیگه توی این زمینه کاریش ندارم

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺
نمیشه چیزی براش بنویسی شاید اونم شوهر داشته باش و با شوهر شما رمزی چیزی داشته باشن واسه چت کردن.ساعت ...

خخخخ شماها چقدر حرفه ای عمل میکنید، دمتون گرمممممم

خدایا این همه استخوان داشتم چرا دلم را شکستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  

به نظرم موقع خوابیدن که هیچکسی نباشه یه کلمه بگواین بودجواب محبتای من ؟بعدش بخواب وبهش یکمی کم محلی کن اگه دوستت داشته باشه لااقل تمومش میکنه متاسفانه یکمی شیطنت میکنن بعضی مرداکه بایدمث یه مامان بالاسرشون باشی عزیزم غصه نخورایشالله درست میشه همه چی

به نظرمن اول باشماره شوهرت تل گرام نصب کن رو گوشی خودت که گوشیو پس دا ی باز بتونی کنترلش کنی

تل نصب کن برو تو اکانتش هر چی 

بگه تو میتونی بخونی

باردارنیستم😊تیکرازمونمع😆. برام دعاکنین🙂