2777
2789
عنوان

شاید خیانت...

| مشاهده متن کامل بحث + 42648 بازدید | 403 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستم خيلي واست ناراحت شدم خيلي سخته ايشالا كه بهترين تصميمو بگيري و اين مشكل حل بشه شوهرت عاقل بشه اين زناهستن كه رحم نميكنن به همجنسشون چرا اون خانم بايد چت كنه با يه مرد متاهل 

اينو نميتونم بفهمم 

هميشه مشكل از مردا نيس 

ايشالا مشكلت حل بشه

يه چيزي ميكم لطفا نريزين سرم   نظرمه. و شوهره خودمم جز همين دستس همه همكاراشم ميبينم  نود ...

من کارم تو بیمارستانه و تا حالا از همکارام چیزی  ندیدم

به نظر من آدم اگه ذاتش بد باشه هر جایی خودشو نشون میده آدم مریض همه جا پیدا میشه

من میگم کلا ازین ب بعد هیچ کس گوشی و یارانه و دستگاه های شوهرشه چک نکنه، شر بخابه

که دیگه تقریبا هروز یکی باعنوان خیانت ظاهر نشه   

أَنَا عَبْدُكَ وَ أَنْتَ رَبِّي ظَلَمْتُ نَفْسِي وَ اعْتَرَفْتُ بِذَنْبِي وَ لاَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلاَّ أَنْتَ فَاغْفِرْ لِي يَا غَفُورُ يَا شَكُورُ 
من میگم کلا ازین ب بعد هیچ کس گوشی و یارانه و دستگاه های شوهرشه چک نکنه، شر بخابه که دیگه تقریبا هر ...

دلبندم رایانه😉

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌
من میگم کلا ازین ب بعد هیچ کس گوشی و یارانه و دستگاه های شوهرشه چک نکنه، شر بخابه که دیگه تقریبا هر ...

شما خودتون حاضريد؟! مگه ميشه 

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز
دوستم خيلي واست ناراحت شدم خيلي سخته ايشالا كه بهترين تصميمو بگيري و اين مشكل حل بشه شوهرت عاقل بشه ...

خدا همچين زنان و دختراتى رو نبخشه لعنت بهشون 😭😢

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز

شايد خيلي ها موافق نباشن با حرفام من بهم خيانت شده و الانم خدا رو شكر مشكلي ندارم شوهرم جلسات روانشناسيشو ميره و هر هفته بهتر و بهتره گوش شيطون كر ميخام حرفاي روانشناسو بگم البته خود منم ميرم هر هفته ولي فعلا جلسات جدا جداي

اول اينكه اون خيانت كرده نه تو

پس تو مسيرو خلاف نرفتي شوهرت اشتباه كرده

دوم اينكه فرض كن بخواي خيانت كني مثلا بري با يكي بخوابي البته معذرت ميخوام اينو ميگم، فكر كن رفتي خيانت كرذي و تموم حالا چي ميشه؟ شوهرت كه نميفهمه پس داره زندگيشو ميكنه اما تو مدام تو ترس و استرسي مدام عذاب وجدان داري و همچنان شوهرت بي خبر داره زندگيشو ميكنه

اين وسط بازنده واقعي كسي هست كه دازه خيانت ميكنه چون هم ميترسه و هم عذاب وجدان ميگيره و لحظه اي ارامش نداره

اينجا رو داشته باشه تا بقيه شو بگم