2777
2789
عنوان

شاید خیانت...

| مشاهده متن کامل بحث + 42648 بازدید | 403 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

صدای خروپفش رو اعصابمه ایشالا درد بی درمون بگیره که بفهمه چوب خیانتاشه داره میخورشون

عزیزم نفرین نکن هیچوقت نفرین هیچ کس نکن‌.اون بابای بچته اگه قرار باشه باهم بمونید دردسراش مال شماس اگه مریض شه

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍

حداقل به زنه پیام بده

بگو من ازت نمیگذرم ایشالا خدا هم ازت نگذره

4 تا فحش و تحدید و  نفرینم بارش کن

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌
مگه از مهریه دادن میترسن قانون اینقد طرف مرداس که خیلی بخواد بده ماهی یه رب سکه

اون اینجور فک‌نمیکنه. 

ببین یا پی این قضیه رو بگیر حالشو بگیر بزار نامه دادگاه بره واسش. احظاریه بره واسش. بیوفته به التماس

یا همینجوری دست رو دست بزار و  بی خیال شو و شتر دیدی ندیدی 

اگه پدر شوهرت شعورش کافیه بهش زنگ بزن بگو پدر و مادرم بعد 1 سال اومدن نمیخوام ابروش رو ببرم ولی پسرت ...

باباش عاشقمه.میدونم پیش داداشاش میگه دوس ندارم جاریام بفهمن که بعدا سرافکندگیش برام بمونه

یا تا آخر عمرت بیخیال شو و هربار دیدی سکوت کن. یا این بار تا سر حد طلاق جلو برو‌. تا حد اقل با دفعه ها قبلیت یه فرقی کنی و فک کنه این دفعه دیگه زدی به سیم آخر. طلاق نمیگیری اما فقط خودت میدونی که نمیگیرری. وقتی ازت میترسه دوست داره طلاقت نمیده‌ . شاید آدم شد

دادگاه که اصلا نمیشه دوس ندارم به زور و از ترس من کاری نکنه.دلش باید با من باشه و الا میخوام صدسال ن ...

مردا دلشون از فلان جاشون جداست عزیزم. دلشونو حتی ممکنه فقط به یکی بدن اما با بقیه هم آره !!! 

مثل ما نیستن که . قلب و تن و روحمونو میدیم به یک‌نفر و بس