2777
2789
عنوان

شاید خیانت...

| مشاهده متن کامل بحث + 42648 بازدید | 403 پست
بخدا دل دل میکنم برم خودمو بکشم نگا پسرم میکنم که اینجور چسبیده بهم دلم نمیاد

این حرفو نزن عزبزم خیلی سخته درکمیکنم ولی باهاش صحبت کن ,به دختره هم پیام نده اون الان دیگه میدونه جوابتو نمیده فقط باید با شوهرت صحبت کنی وازش دلیل ومنطق بخای

هستم توهم باش

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بچه ها ، چرا انقد حساس هستید؟ 

من اتقد ادم بیخیالی هستم.باور کنید الان یه تاپیک دیگه هم نوشتم.تقریبا هیچ حرفی و رفتاری عصبی و استرسیم نمیکنه.

خیلی ریلکس و باارامش برخورد میکنم و زود هم فراموش میکنم.

اهل گیر دادن به همسرم که کجایی و چرا جواب ندادی و این کی بود و این چه عکسیه تو گوشیت و فلانی چیکارت داشت و مادرت چی بهت گفت و.. نیستم! 

اهل سخت گرفتن زندگی که حتما باید فلان کارو کنی و حتما باید اینجا بریم و حتما باید اونو بخریم و... نیستم.

اهل اینکه سه ساعت بشینم پای گوشی وای فلانی اینو گفت و بهمانی دخترش اینو پوشیده بود و وای اون خیلی بی ادبه و این خیلی خوبه و...اینا هم نیستم! 

کلا یه دختری هستم که سرم تو لاک خودمه! درگیر کارها و برنامه های شخصیمم.وقتایی که همسرمم پیشمه باهم صحبت میکنیم میگیم میخندیم درودل میکنیم و میریم بیرون و کلا واسه خوشگذرونیمون برنامه میریزیم....

واقعا زندگی خیلی بی حاشیه و ارومی دارم.بعصی وقتا اینجا که میام از حساسیت بعضی خانمها تعجب میکنم

خودتو بکشی؟؟؟؟ اونی که الان باید بمیره اون دختره هرزست با اون شوهرت !! تو چرا؟؟ بابا استفاده کن الان نفسشو بگیر . مثل سگ‌الان ازت میترسه. قشنگ فک کن ببین میخوای چی کار کنی. بگو‌ مهریمو میزارم‌اجرا به جا کثافت کاری برو فکر پول جمع کردن باش . 

خودتو بکشی؟؟؟؟ اونی که الان باید بمیره اون دختره هرزست با اون شوهرت !! تو چرا؟؟ بابا استفاده کن الان ...

اره اینم خوبه الان اتو داری ازش .حق طلاق و حضانت بچه رو بگیر .

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍
بچه ها ، چرا انقد حساس هستید؟  من اتقد ادم بیخیالی هستم.باور کنید الان یه تاپیک دیگه هم نوشتم. ...

خوش به حالت.‌من به همه‌چی بی خیالم به جز خیانت. نقطه ضعفمه . چون قبلا با کسی بودم که خیلی بم خیانت کرد و حساسم کرده. البته ما دوس بودیم به هم زدم. ازدواج خیلی سخت‌تره که. 

بخدا دل دل میکنم برم خودمو بکشم نگا پسرم میکنم که اینجور چسبیده بهم دلم نمیاد

این چه حرفیه

محکم باش باید اونو ادب کنی نه اینکه بلایی سرخودت بیاری بعدم پشت سرت بگن زنه مشکل روانی داشته دورازجون. قوی و محکم باش و شوهرتوبه سلابه بکش. 

شوهر من قبل لو رفتن چتهاش برای خودش حکومتی داشت تو خونه ولی بعد از اون قشقرقی که به پا کردم و تهدیدکردم از هارت و پورت افتاده ته نگاش همیشه یه تردیدی هست که الان نظرم درموردش چیه

صدای خروپفش رو اعصابمه ایشالا درد بی درمون بگیره که بفهمه چوب خیانتاشه داره میخورشون

مطمئن باش اگه از ته دلت اه بکشی حتما آهت دامنشو میگیره

چوب خدا صدا نداره اگه بزنه دوا نداره

خدایا دوست دارم