2777
2789
عنوان

شاید خیانت...

| مشاهده متن کامل بحث + 42648 بازدید | 403 پست
تو اینجور موارد کلا کنکاش موصوع بیشتر ادم رو عصبی میکنه. سعی کن اروم باشی ازش توضیح قانع کننده بخوا ...

بهترین کارو میکنی بخدا ... دست راستت رو سر من 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خانوم عزیز اومدی کاراگاه بازی کامل بخون تاپیکو به انداره کافی اعصابم خراب هست.گفتم که گوشی رو برد تو ...

گلم من قصد ندارم تو این اعصاب خوردی باعث ناراحتیت بشم خوب برام سوال شد ببخشید

هستم توهم باش
حرفتو قبول دارم. الان دخترخاله شوهرم که باهاش چت میکرد از وقتی دیگه شوهرم باهاش چت نمیکنه یک متنهای ...

چ جالب اون زنيكه آشغالم همينطور بود 

جوابشو نميداد پروفايلش پر ميشد از عكساي شكست عشقي و التماس و كينه و ... خودشم نميدونست چي ميخواد 

خدايا شكرت 🌹💖 
شوهرت چرا خیانت میکنه اونم بارها دوست عزیزم؟کمبودی چیزی از جانبت نمیبینه که کشیده شه سمت جنس مخالف؟م ...

وای یکی منو بزنه برام سخت نیس تاحرف شما .ببین مردا همه شون تنوع طلبن ربطی به زن بدبخت نداره هرزه هرزه س .توروقران دیگه جایی این حرفو نزن چون واقعا قلب طرفو میشکنی 

(یازده سال درانتظارتوام دخترگلم پسرخوشگلم )😘😍آه ازدستت نی نی سایت ۳ساله هی میخام وارد آکانتم بشم نمیشه اخطارمیده.ولی مرسی که شد بالاخره😂

میتونی خیلی اروم با پدر و مادرت در میون بذاری و بهشون بگی کسی رو جز شما ندارم باهاش حرف بزنن تعهد ازش بگیرن با ارومی نه با دعوا بابات بره تو خلوت باهاش حرف بزنه به روش بیاره شرمنده اش کنه باباها خودشون بلدن چی بگن 

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍
بخدا دل دل میکنم برم خودمو بکشم نگا پسرم میکنم که اینجور چسبیده بهم دلم نمیاد

چرا خودتو بکشی.بمون پیش پسرتو از زندگی درکنار پسرت لذت ببر .هرچه زودترم به گوشی برا خودت بخر برا چی یه نوکیا ساده گرفتی دستت

وکسی چه می داند تو روی همه مسکنهایی جهان را کم میکنی...
میتونی خیلی اروم با پدر و مادرت در میون بذاری و بهشون بگی کسی رو جز شما ندارم باهاش حرف بزنن تعهد از ...

بابام میمیره مطمعنم سکته میکنه به اون مرحله نمیرسه که حرف بزنه.پیش من که حیا نداره لااقل بزا با ترس از خانوادم هرزگیشو کنه

شما چند بار فهمیدی ولی کاری از پیش نبردی به بابات بگو شاید حل شد شاید شرمنده شد شوهرت

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍
بخدا دل دل میکنم برم خودمو بکشم نگا پسرم میکنم که اینجور چسبیده بهم دلم نمیاد

این چه حرفیه

اگه قراره کسی خودشو بکشه اون شوهرته نه تو

با طفل معصومی که داری از این فکرا نکن

خدایا دوست دارم