2777
2789
عنوان

شاید خیانت...

| مشاهده متن کامل بحث + 42648 بازدید | 403 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اسکرین شاتها رو ندارم دیگه. فقط یه دونشو دارم که توی اون دختره حرفای خودشو پاک کرده فقط حرفای شوهرمه ...

والا هميايه نا با اسكرين شات رفت از شوهرش شكايت كرد و اون زنه. اونا خرفاي بي ناموسي زده بودن. الانم داره طلاق ميگيره. البته اينمًبكم هك گوشي خودش جرم محسوب ميشهج

ببخشيدا بعضي زنا هم عوضي هستن دور از جون شما  من چندبار ديدم همسرم جواب پيام زنيكه رو نميداد&n ...

حرفتو قبول دارم. الان دخترخاله شوهرم که باهاش چت میکرد از وقتی دیگه شوهرم باهاش چت نمیکنه یک متنهای عاشقانه سوزناکی میذاره پروفایلش که دل سنگ آب میشه. دختره .....

ببخشید استارتر وسط تاپیکت داغ دلم تازه شد

به نظر من ببرش تو اتاق و خیلی جدی و مستقیم حرفاتو بزن از طلاق هم نترس. مطمئن باش تا شما نخوای کار به اونجا نمیرسه. 

با گوشی شوهره میاد...

نمیدونم والا

اگه واقعا اینطوره اولین کاری ک میکنیییییی همین صبح برو ی گوشی خوب بخر 

بعد بدون اینکه بفهمد تلشو رو گوشتی حذف کن امشبم تاریخچه سرچ گوگل شوهرت رو پاک کن نیاد اینارو بخونه

بعد راهکارهای اصولی دوستان

فعلا پدرومادرتو دل آشوب نکن

شوهرت اگه کار خودش باشه الان استرس داره ,گوشی رو نمیزاره بمونه دست شما

نه بابا شوهرش کار خودشو کرده رفته به دختره اطلاع داده که زنم فهمیده 

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍

تو اینجور موارد کلا کنکاش موصوع بیشتر ادم رو عصبی میکنه.

سعی کن اروم باشی ازش توضیح قانع کننده بخوای.

منم یبار سوتفاهم پیش اومده بود، خیلی ریلکس برخورد کردم.حرف همسرمم باور کردم.پی هم نگرفتم.

بچه هامن کلا ادم بیخیالی هستم و رو مسائل زوم نمیکنم.

خیلی ارامش دارم بخاطر همین‌.تقریبا هیچ رفتاری عصبی و استرسیم نمیکنه

نمیدونم والا اگه واقعا اینطوره اولین کاری ک میکنیییییی همین صبح برو ی گوشی خوب بخر   بعد ...

دیگه گوشیشو بهش نده گوشی ساده خودتو بدش

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍