2777
2789
عنوان

شاید خیانت...

| مشاهده متن کامل بحث + 42648 بازدید | 403 پست
ای خدا...  راس میگی متاسفانه.‌آدم استرس میگیره دیگه 😭

من شوهر خودم و ميبينم همكاراش و اعريفايي كه ميكنه و خودم دارم ميبينم 

اون يه درصدم گذاشتم وايه ادم خوبا چون ادماي خوب هنوز هستن

فك كنين شوهر من يه ادم زشت بدقواره دكتر. ولي بازم پالونش كجه. متم ميكم به درك همه پولاشو خرج ميكنم بهش بچشم يه عابر بانك و رفع نياز جنسي نكا ميكنم

اینم ازش پرسیده که استراحت کردی اون گفته نه اینم از اینو گفته بمیرم الهی.اونوقت من تنها تو شهر غریب 26 سالمه تنهایی بچه داری و خونه داری رو میکنم بدون اینکه خم به ابرو بیارم یه بار نگفت بمیرم خسته ای.بهش گفتم خیلی اذیتم گفت وظیفته همه زنا بچه داری میکنن.دیشبم بهم گفت خسته میام خونه بلندم میکنی میبریم خریدو نونواییو ...دیگه نمیگی خستم.انتظار داره با یه بچه یکساله بلند شم برم سیب زمینی پیاز بگیرم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره فقط بايد اسمرين شاتارو ميبردي

اسکرین شاتها رو ندارم دیگه. فقط یه دونشو دارم که توی اون دختره حرفای خودشو پاک کرده فقط حرفای شوهرمه. دختره دختر خالشه متاهله. شوهرمو تهدیدش کردم از جفتتون شکایت میکنم و آبروتونو میبرم. چتاشون در حد شوخی و صمیمت و جوکهای خاک برسری بود من که یه زنم میفهمم این حرفا منظور دار بوده بنظرتون از طرف دادگاه هم این چتا معنای خیانت میده و شکایتمو رسیدگی میکنن؟

البته الان دیگه آشتی کردیم ولی میخام بدونم برای بعدها 

گفتم سلام خوبی ناراحتی گفتم پ میزاری بغلت کنم گفت نه.دیگه هرچی گفتم خانوووووم چرا جواب نمیدی و ای ...

ببین کار خود شوهرته فقط یه چیزی برو تو لیست تماشهای شوهرت ببین اون ساعتی که رفتی دستشویی که مامانت نفهمه به کی زنگ زده اگه شماره نیست و تماسی نبوده بدون به دختره زنگ زده 

خدایا راضیم به رضات
اس ام اس و یه زمانی شنیدم که پاکم بشه مخابرات تحویل دادگاه میده ولی اونوفکر نکنم

نه عزيزم من زنگ زدم از قوه قضاييه پرسيدم 

از مشاوراش ك قاضي هستن 

گفت قاضي بايد دستور بده ك اين كارو نميكنه 

حتما بايد شاهد داشته باشي 

عكس و فيلم و صدا هم قبول نيس 

خدايا شكرت 🌹💖 
خوش به حالت. من خیلی میترسم خانوادم پشتمن ولی خیلی مغرورم خیلییییی . البته خداروشکر شوهرم کاری نکرده

انشاالله همسرامون کاری نمیکنن نگران نباش.منم مغرورم کوچیکترین بحثمونم به خانوادم تا الان نگفتم .بخاطر این ترس خودتو از نعمت مادرشدن محروم نکن.

وکسی چه می داند تو روی همه مسکنهایی جهان را کم میکنی...
اینم ازش پرسیده که استراحت کردی اون گفته نه اینم از اینو گفته بمیرم الهی.اونوقت من تنها تو شهر غریب ...

میدونی چی زور داره اینکه کم سن و سالی و حتما زیبایی و وفادار ولی امان از مردا من خودم یکیشو دارم بخاطر دخترام مجبورم بسازم ولی روش زندگیمو عوض کردم خودم و بچه هام در اولویت شوهرم موسسه مالی 

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍

سلام.ایشالله که واقعا قضیه همسرتون نیست.شمارشو حتما بزنید.من ی دوست داشتم شوهرخالش خیانت میکرد.شماررو خاله هه داد ب خواهر زادش.این خودشو جای ی پسر جا زد و مخشو زد در اورد ک یارو کیه و کجا زندگی میکنه و چیکارست...البته اگه اطلاعات بخوای...

من با دوستم میرفتم یه کافه ای و هر بار یه‌مرد حدود ۴۰ ساله رو با یه دختر ۱۹ ۲۰ ساله میدیدم. همیشه میومدن همون‌زمان اونجا. یه بار اتفاقی میز کناری ما نشستن و من حرفاشونو گوش میکردم. دختره دانشجو بود  و میدونست که این زن و بچه داره. اسم زنشم میورد میگفت مژده نبینه گوشیتو؟؟؟ آقا میگفت نه خیالت راحت میرم خونه میزارمش تو صندوق ماشین. دختره بش میگفت یه بار ماشینو نبره ببینه؟؟ مرد گفت نه بابا اون رانندگی بلد نیست. همش گیر بچه هاست. هر سری هم که میومدن دختره یا به مرد لیست خرید لوازم آرایش میداد. یه بارم بش میگفت میخوام قسطی گوشی آیفون بگیرم ضامنم میشی ؟ مرده گفت باشه شب بیا چک و بت بدم. آخرشم که میرفتن مرده میخواست حساب کنه، دختره کلید ماشینو ازش میگرفت میگفت من‌میشینم. میرفت سوار میشد... اون وقت ز‌ن‌بد بخت این مرد توی خونه فک میکرد شوهرش صبحا سر کاره. چند بار میخواستم برم‌دنبالش و به زنش بگم بابا شوهرت هر روز با یه دختری توی کافه هست.... نامزدم میگفت دست بردار به تو چه... 😭😭😭😭