2777
2789
عنوان

شاید خیانت...

| مشاهده متن کامل بحث + 42648 بازدید | 403 پست
دلبندم رایانه😉

ساعت سه شب پست گذاشتن همین میشه دیگه   

والا جدی میگم  

أَنَا عَبْدُكَ وَ أَنْتَ رَبِّي ظَلَمْتُ نَفْسِي وَ اعْتَرَفْتُ بِذَنْبِي وَ لاَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلاَّ أَنْتَ فَاغْفِرْ لِي يَا غَفُورُ يَا شَكُورُ 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من با نظرات مونا موافقم

و نمیدونم چرا این خانم با دیدن خیانتهای همسرش همچنان کنارشه

من جای استارتر بودم همون لحظه از مثلا شوهرم میپرسیدم جریان این چت و دختره چیه همون لحظه ازش توضیح میخواستم مهمونات غریبه نبودن مادرپدرت بودن برفرض چیزیم بود بهتر بود میفهمیدین لااقل ازین ب بعد بیشتر هواتو داشتن ک انقد نابود نشی یااینکه شوهرت میتونس راضیت کنه و تمام... و هم اینکه نترسیدی از اینکه جلو خونوادت بگی این کار خودش باعث میشد شوهرت بفهمه تو ترسی نداری ک مثلا ابروشو ببری یکم خودشو شاید جمع میکرد..

هربلایی سر ادما میاد از ترسه و این ترسها باعث سواستفاده طرف هم میشه

مطمین باش تا الان صدبار به دختره گفته که شما چتارو خوندی

پس پیام دادنو اینا اصلا فایده ای نداره

تنها راهش اینه که تلشو نصب کنی و با اطمینان گوشیشو بدی بهش

بعد منتظر بمونی ببینی بازم پیام میده و رابطه شون درچه حده و طرف کیه

اگه چیزی بود شکایت کن

لازم هم نیست خانوادت متوجه بشن

رو پای خودت باش

ببین یه بار شکایت کنی از دختره و شوهرت تا مدتها همچین غلطی نمیکنن

24 شهریور.بهترین روز زندگیم.خدایا ممنونم

همونطور که بقیه گفتن تنها راهش اینه ت ل گرام شوهرت رو رو یه گوشی یا لپ تاپ چیزی نصب کنی. بعدش از شوهرت بخای قسم بخوره. که مطمناً قسم میخوره. و تو هم باور کنی.

بعد صبر کنی اونا با هم چت کنن. اسکرین شات بگیری. باید مدرک داشته باشی . 

آخه سه بار ازش خیانت دیدم.اخریش اردیبهشت بود.دس رو قران گذاشت.ولی من که چاره ای جز ساختن ندارم.هم بخ ...

چون قبلا تو عقد طلاق گرفتي،با يه خائن بايد بسوزي و بسازي؟!

اين چه فكريه كه تو مي كني؟

خدايا شكرت.

سلام عزیزم,,... خیلی اروم و با حوصله ازش بپرس قضیه چی بوده..... و اگر گفت دست دوستم بوده بگو ازم نخواه باور کنم.. ..و اگر دوباره به خواهش و التماس ادامه داد شرط بذار که حتما باید به مشاوره خانواده مراجعه کنه..... اونایی که خیانت میکنن بیمارن که باید حتما درمان بشن.... اصلا این موضوع رو پشت گوش ننداز... و حتما پیگری کن..... چون انگاری شوهرت عادت کرده به خیانت و براش مثله تفریح شده.... مطمئنم خدا کمکت میکنه چون به فکر خانواده وحفظ کردن اون هستی... موفق باشی

بعضیا سواد حرف زدن ک ندارن ❌هیـــچ❌شعور خفه شدنــ هم ندارن😥

بخدا من نمیدونم چرا اینقدر جوانها زود ازدواج میکنن که درگیر این مسائل بشن اخه یک مرد ۲۵ ساله که هنوز دهنش بوی شیر میده بچه ها باید داشته باشه؟ وای که آدم عصبی میشه

خدای خوبم ممنون که بالاخره منو به آرزوم رسوندی و ۷ سال انتظارمو  با یک معجزه به پایان رسوندی خدایا خودت مراقب معجزت باش