2777
2789
عنوان

شاید خیانت...

| مشاهده متن کامل بحث + 42648 بازدید | 403 پست

اگه شماره دختره روداری شوهرتوببرتواتاق شماره روجلوچشمش بگیرو تاااااامیتونی چیزباردوتاشون کن. .....یعنی ۴تاازشوهرت بگو ۴تاازدختره جلوچشم شوهرت. ......بعدم گوشیوازش بگیر بگوتودیگه برامن مردی هرغلطی میخوای بکن فقط فکرنکن من نمیفهمم واینکاروکردم که بفهمی من میدونم 

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
توروخدا راه حل بدین که لااقل بخاطر پسرم محکم باشم.میخوام بهش بگم عین دوتا همخونه ایم از این به بعد.ه ...

می دونم که خیلی سخته

اما این حرفا مشکلت رو حل نمیکنه

اخه این بار اولش نیست

من اگه بودم حتما میترسوندمش به حدی که دیگه دنبال این کارا نره

یا خودمو میزدم به اون راهو میگفتم باشه تو چت نکردی دوستت بوده

بستگی به خودت داره چطوری بخوای زندگی کنی.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

استاتر عزیز شما تاپیک زدی که شوهرت خیانت کرده ولی هیچ کاری نمیکنی. نه ب دختره پیام میدی نه زنگ میزنی. نه شوهرت رو آبروش رو میبری  نه طلاق میگیری 

ناراحت نشیا . ولی شما ی خانم ضعیفی که شوهرت داره از این ضعیفی و سادگی شما سوءاستفاده میکنه. 

قوی باش ...حتی اگه نیستی اداشو دربیار
توروخدا راه حل بدین که لااقل بخاطر پسرم محکم باشم.میخوام بهش بگم عین دوتا همخونه ایم از این به بعد.ه ...

خوب مثل۲تا هم خونه باش بگو بهش خوش بگذرون بگرد به خودت برس 

پول زیاد بگیر ازش البت اگه داره گوشیشو بگیر برا خودت گوشی خودتو بده بهش اگرم‌نخاستی بگو مدله بالاترشو برات بخره بگو باید بخری‌واگرنه رسوات میکنم 

یه دوست پسر غیرتی بدین بهش خیانت کنم یه جوری بزنه تو دهنم پاره شه خون بیاد ازش دیه بگیرم؛میخوام دندونام رو درست کنم پول ندارم٬ بخدا مجبورم.  
الان هرکاری بکنهشوهرش  چندتا قسم دروغ میخوره وتموم میشه بایدبتونه  ثابت کنه بخاطرهمین باید ...

اره خب 

من خودم تو اين شرايط بودم 

ب نظرم الان باهاش چت كنه جاي همسرش

خدايا شكرت 🌹💖 

بچه ها من نمیخوام تاپیک بزنم و معذرت که اینجا موضو رو مطرح میکنم 

من فعلا بچه ندارم و از ترس اینچیزا بچه نیاوردم تو 6 سال زندگی مشترک تا حالا هم مشکل خاصی از شوهرم ندیدم ولی بهش گفتم اگهیروز بفهمم خیانت کردی ترکت میکنم و بچه هم داشته باشم بچه رو هم میذارم ببینم اون طرف بچه یکی دیگه رو نگه میداره یا نه به نظرتون شماها که مادرین من واقعا خدا نکرده به این مرحله برسم میتونم اینکارو انجام بدم؟

خدایا راضیم به رضات

یچیز بگم یکم روحیه استارتر عوض شه:

یعنی عاشق عنوان تاپیکتم:شاید خیانت

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

من بهتون گفتم گوشی رو ازش بگیرید و گوشی خودتون رو بهش بدید بعد صبر کنید که پدر و مادرتون برگردن ،بعدش برید شکایت کنید از اون خانم ،ترس رو کنار بزارید ،باید کاری کنید که همسرتون از شما بترسه و بدونه اگر دوباره دست از پا خطا کنه شما ساده نمیگذرید و تو بد دردسری میفته

عاشق خدا هستم،همون خدایی که وقتی به یادش هستم دلم آروم میگیره.