2777
2789
عنوان

شاید خیانت...

| مشاهده متن کامل بحث + 42648 بازدید | 403 پست
مردا کاسه اشون یکیه دیگه😐😐😐😐پشت دوستشو خالی نمیکنه که

نه مثلا بهش بگه این دختره ک باهاش چت کردی پی ام داده چی بگم بهش 1جوری بحرفه که یارو کپ کنه ن که بگه این دختره آیا دوست توئه تابلو میشه میفهمه 

گفتم که همه کاراشو وقتی انجام داده که سرکار بوده.تا 7 شب سرکاره تو بیمارستان.شبم شامو یه دوشو شب بخی ...

بهش بگو گندش در میومد دیگه اخه چه مرگته تو چیت کمه؟

در ضمن گوشیشو کلا بگیر واسه خودت گوشی خودتم بده به شوهرت جنبش بیشتر نیست

خدایا راضیم به رضات

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این حرفوتاحدزیادی قبول دارم. ...انگارزشتی اینکار براشون عادی شده ونمیفهمن تعهدوتاهل بعدازازدواج باقب ...

من یکیو میشناختم خودشو جر وا جر کرد تا فلان دختر و براش بگیرن خودکشی و فلان الان یه ۲ قلوام دارن ولی آقاهه خیانت میکنه😐

با اینکه عاشق زنشم هست 

یعنی روزی این ۲&۳تا صیغه میکنه 

پیش یه آخونده میره واسه صیغه اون بهش میگه آقای گل رز

چون مهریه صیغه هاش ۱شاخه گله رز😁😁😁😁

یه دوست پسر غیرتی بدین بهش خیانت کنم یه جوری بزنه تو دهنم پاره شه خون بیاد ازش دیه بگیرم؛میخوام دندونام رو درست کنم پول ندارم٬ بخدا مجبورم.  
توروخدا راه حل بدین که لااقل بخاطر پسرم محکم باشم.میخوام بهش بگم عین دوتا همخونه ایم از این به بعد.ه ...

عزيزم ميدونم چ حسي داري الان ولي يكم اروم باش خودتو اذيت نكن 

اصلا هم كوتاه نيا 

تهديدش كن 

ولي ميدونم اخر ميبخشي 

ولي قبلش كاري كن ك از كردش پشيمون شه و ب پات بيوفته 

خدايا شكرت 🌹💖 
25 سالشه و کمک پرستاره.خانومه عکسش رو پروفایلشه.گوشی خودم سادس.من چیکار کنم الان.بخدا از بس فشارم اف ...

من میدونم الان چه حالی داری عزیزم

ولی آروم باش با فشارعصبی که الان داری هرتصمیمی که بگیری ممکنه کارروخرابتربکنه اگه واقعا میخوای ازکارشون سردربیاری گوشیشو بده بهش وبگو من اشتباه کردم بعدش چندروز مراقبش باش ببین چکارمیکنن تااگه چیزی بودبتونی ثابت کنی

الهی... 🙁 عزیزم... 

به فکر خودت باش. اصلا اهمیت نده به همچین آدمی. فقط به فکر خودت و پسرت باش. هر کاری که آرومت میکنه انجام بده. ارزش فک کردن نداره دیگه بار اولشم که نیس. ولش کن. تموم شده بدون 

توروخدا راه حل بدین که لااقل بخاطر پسرم محکم باشم.میخوام بهش بگم عین دوتا همخونه ایم از این به بعد.ه ...

عزیزم این چه حرفیه نگو تروخدا.از فردا تموم انرژیتو بذار برای درست تربیت کردن پسرت و دیگه شوهرتو نبین.اگه بار اولش بود میشد یه کور سوی امیدی پیدا کرد ولی الان...اکه خودتم میدونی بخاطر پسرت طلاق راه مناسبی نیست انقد ندیدنشو ادامه بده تا پشیمون شه و سرش بخوره به سنگ که میخوره.بالاخره تا کی...

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

[QUOTE=44257469]قبلا چطور برخورد کردی باهاش؟وقتی خیانتش رو شد چکار کربار اول گفت دیگه روم نمیشه نگات کنم و ....منم گفتم خدا میبخشه من چرا نبخشم.دومو به روش نیووردم.سومو دادو بیدادو به پام افتاد گفت غلط کردم دس رو قران گذاشت که تکرار نمیشه