2777
2789
عنوان

شاید خیانت...

| مشاهده متن کامل بحث + 42648 بازدید | 403 پست
ماشالا به ادبت 😕 وقتی تو فضای عمومی نظر میذاری  بقیه میتونن در باره ی نظرت نظر بدن هنوز ای ...

تو خوبی

نه نمیدونم مرسی که گفتی.نظر شما رو هم نخواستم.

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خانما بحث نکنید باهم بذارید مشکل استارتر حل شه چرا تو همه تاپیک ها باهم بحث میکنید و ناراحتی پیش میارید 

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍
خانما بحث نکنید باهم بذارید مشکل استارتر حل شه چرا تو همه تاپیک ها باهم بحث میکنید و ناراحتی پیش میا ...

من دارم راه حل میدم یا سوال میپرسم همیشه باید یه عالم دهر تو هر تاپیکی باشه.بابا اینا هنوز یاد نگرفتن هر سری یه عقل و یه نظری داره

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
نه عزیزم ۵۰%عادت میکنن به هرروز یه نفر چه مرد چه زنا  دست خودشونم نیس میشه یه نوع مریضی براشون ...

این حرفوتاحدزیادی قبول دارم. ...انگارزشتی اینکار براشون عادی شده ونمیفهمن تعهدوتاهل بعدازازدواج باقبل ازازدواج فرق میکنه ونمیشه دم به دقیقه بایکی بود

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
بهش بگو پیش من بزنگ به اون دوستت ک چت کرده و حرفتو ثابت کنه 

مردا کاسه اشون یکیه دیگه😐😐😐😐پشت دوستشو خالی نمیکنه که

یه دوست پسر غیرتی بدین بهش خیانت کنم یه جوری بزنه تو دهنم پاره شه خون بیاد ازش دیه بگیرم؛میخوام دندونام رو درست کنم پول ندارم٬ بخدا مجبورم.  

نت که تموم شه،حتی اگه چتو پاک کنی،وقتی نت وصل شه همش برمیگرده.باید تا زمان روشن بودن نت چتو پاک کرد ولا غیر

گفتم که همه کاراشو وقتی انجام داده که سرکار بوده.تا 7 شب سرکاره تو بیمارستان.شبم شامو یه دوشو شب بخی ...

آهاااااااا جالب دستش روشده. .....دقیقاهمینه. ...براهمینم هول شده که نت بالابیاد واینوحذف کنه 

شماره دختره روداری؟برداشتی؟

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤

توروخدا راه حل بدین که لااقل بخاطر پسرم محکم باشم.میخوام بهش بگم عین دوتا همخونه ایم از این به بعد.هر غلطی که دوس داری کن.میمونم بخاطر پسرم.اونقدی میمونم که بتونه بشناسدت.بعدش میرم از زندگیت.یا خدا دارم دیوونه میشم.چه گلی سرم بگیرم.چیکار کنم.چقد بدبختم من.ای خدا منو پسرموم همین امشب مرگمونو برسون.جان عزیزاتون یه آمین از ته دل بگین برام